promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Megafonos Bohár Dániel megmutatta meseszép feleségét: így néz ki az angyalarcú Tünde, akinek életkora nagyon meg fog lepni
Borítókép:  Facebook/Magyar Nemzet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerelmes fotón Bohár Dániel és imádott felesége, Tünde, akiről nem is gondolnád, hogy már ennyi idős.

Bohár Dániel az ország egyik legismertebb riportere, megszámlálhatatlan mennyiségű riportot készített már az élete során, azonban egy idő után észrevette, hogy az emberek várják és kíváncsiak azokra a videókra, amiket az interjúiból vágtak ki. Éppen ezért néhány éve felkereste a Megafon csapatát, és azóta is ott tevékenykedik. Bohár Dániel egy ismert tartalomgyártó és riporter, akit sokan követnek és szeretnek, míg vannak, akik nem szimpatizálnak vele. Ám ez csak az az énje, amit a Megafon csatornáján láthatunk belőle, Bohár Dániel az életben egy ugyanolyan szerető férj és családapa, mint oly sokan ebben az országban.

Az ember gyakran kíváncsi rá, hogy mondjuk egy celebnek, egy politikusnak, vagy egy közismert riporternek ki lehet a párja, a férje, a felesége. Ennek a kíváncsiságnak is két oldala van, hiszen egyrészt vannak azok az emberek, akiket tényleg csak kíváncsiságból érdekli, hogy ki lehet az adott személy párja, másoknál megjelenhet egyfajta rosszindulatú érdeklődés, hogy "ugyan ki lehet az, aki elviseli/szereti ezt az embert".

Karácsony Gergely is már több, mint 20 éve imádja a feleségét, akinek egy teljesen hétköznapi, de annál fontosabb munkája van, hiszen ő neveli ki a jövő generációit az általános iskolában, mint tanár. Bohár Dániel viszont úgymond a saját terepén találta meg az igaz szerelmet, szakmáján belül ismerte meg újságíró párját, aki egy angyalarcú szépség.

Bohár Tünde ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, hiszen nem közszereplő, ennek okán nem is ismerik olyan sokan, mint a férjét, de ez nem is baj, hiszen fontos, hogy az ő családjuknak is megmaradjon a privát szférája, és Dániel sem mutogatja feleségét egyfolytában a közösségi oldalán, ritkán fordul elő, hogy közös képet tesznek ki. Egyszer például a Megafon riportere azért rakott ki képet magukról, hogy megmutassa, milyen az igazi feleség.

Dániel számára az igazi feleség pedig pont olyan, mint Tünde, hiszen el tud vele járni focimeccsekre - ebből is látszik, hogy jól egymásra találtak a fiatalok.


Bohár Dániel és Bohár Tünde még 2018-ban ült be együtt az Echo TV stúdiójába, Tünde ekkor volt terhes első közös gyermekükkel. A fiatal házaspár többek között arról mesélt ebben a beszélgetésben, hogy régen hogyan ünnepelték a karácsonyt, és hogy manapság hogyan tartják az ünnepet. Mivel Tünde a Vajdaságból származik, érdekes kérdés volt az is, hogy őnáluk hogyan telik a karácsony, és hogy miért csak a magyar karácsonyt tartották a családban.

Bohár Tünde egyébként éppen ezen a napon ünnepli a születésnapját, 36 éves lett a gyönyörű édesanya; te is sokkal kevesebbnek hitted nem?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás