promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végső elkeseredésében száműzi saját műsorát a TV2, belátták a kudarcot, nem küszködnek tovább vele
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 kénytelen volt elfogadni a bukást, a száműzetés mellett döntöttek.

A TV2 annak ellenére, hogy elvesztette a Zsákbamacska mindkét műsorvezetőjét - Majkát és Pápai Jocit -, nem akarták elengedni a formátumot, mert a 2023-as évben az volt az egyik legsikeresebb műsoruk. Kitalálták, hogy két új műsorvezetőpárossal fogják visszahozni, így jött a képbe Marics Peti és Pető Brúnó, illetve T. Danny és Szente Vajk. Azonban a nézők nem igen szimpatizáltak az új vezetőkkel, rögtön az első adások után bedőlt a Zsákbamacska nézettsége, és azóta sem tudták semmivel sem visszatornászni.

Pedig próbálkoztak azzal is, hogy több VIP-adást tűztek belőle műsorra, de ez sem javított a nézettségen, úgyhogy ki kellett találniuk valami más megoldást, hiszen közben az RTL-en tarol a The Floor Szujó Zoltán vezetésével.

Annak nem látták értelmét, ha leveszik a Zsákbamacskát a képernyőről, mert elég sok adást vettek fel hozzá, és ha most nem megy jól, akkor később sem fog. Így aztán végső elkeseredésükben úgy látták jónak, ha a száműzetés mellett döntenek.

Ez azt jelenti, hogy késő estére száműzik a produkciót. A Zsákbamacska június 3-a, hétfőtől a megszokott kezdéshez képest két órával később, 21:55-től lesz látható, és mivel a reklámokkal együtt több, mint 2 órás játékideje van az adásoknak, mindig éjfél körül fog véget érni.

Azt is tudni már, hogy mi lesz a helyén, hiszen így megüresedett a hétköznap esti főműsoridő egyik kiemelt sávja, szóval nem mindegy, hogy mit pakolnak a Zsákbamacska helyére. Ebből a szempontból a TV2 most is egy biztonsági játékra épít, ugyanis június 3-án vadonatúj évaddal tér vissza a Szerencsekerék Kasza Tibivel és Sydney van den Bosch-sal.

Ráadásul különleges adásokkal tér vissza, ugyanis a Házasság első látásra szereplői fognak benne játszani. A TV2-n hatalmas sikerrel futó párkapcsolati reality az elmúlt hetekben kiváló nézettséget produkált. A Házasság első látásra hat héten át borzolta a kedélyeket országszerte, és a házaspárok utóélete még mindig izgalomban tartja a rajongókat. Bár a műsornak vége, a szereplők nem intettek teljesen búcsút, hiszen a Szerencsekerék-ben tehetik próbára a szerencséjüket. A népszerű párosok közül többen is megmutatják, mit tudnak, például Dávid Petra, Kabai András vagy Boda Gyöngyi és Hegedűs Csaba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás