promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem lehet, ilyen lett 64 éves korára Doktor House, vagyis Hugh Laurie
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Hugh Laurie, mindannyiunk Doktor House-a.

Hugh Laurie egy igazi karakterszínész és humorista, aki többek között Rowan Atkinson oldalán is megcsillogtatta már komikus tudását A fekete vipera című sorozatban, emellett számos nagyszerű film-, és sorozatszerep kötődik a nevéhez, mégis a Doktor House volt az, amivel világhírnévre tett szert, és ami révén a magyar rajongók is a szívébe zárták. Nem mellesleg, kiválóan szinkronizálta a karaktert Kulka János, aki a 2. évad 12. részétől vette át a projektet.

A kórházas sorozatok kifejezetten jól futottak annak idején Magyarországon, elég csak a Vészhelyzetre gondolni, aminek sikere kétségkívül vetekedett a Doktor House-éval, hiszen Hugh Laurie figurája is annyira szerethető és utálható volt egyszerre, annyira jól alakította, hogy miatta szippantott be mindenkit már a legelején a széria.

Hugh Laurie nem is olyan régen Budapesten is járt, ugyanis hazánkban forgatta A láthatatlan fény című, második világháború idején játszódó, négy részes drámasorozatot, ami egy Pulitzer-díjas regény alapján készült, és a Netflix kínálatában érhető el.

A láthatatlan fény történetének főszereplője egy vak francia kamaszlány, Marie-Laure Leblanc, aki apjával (Mark Ruffalo) együtt megszökik a németek által megszállt Párizsból. Azért kell menekülniük, mert a tarsolyukban van egy legendás kő, melyet a végsőkig óvniuk kell, nehogy megkaparinthassák a németek. A család Marie-Laure különc nagybátyjánál (Hugh Laurie) lel menedékre. A sztori másik központi figurája Werner (Louis Hofmann), a briliáns tinédzser, akit besoroznak Hitler hadseregébe. A két fiatalt titkos kapcsolat fűzi össze.


Már ebben a magával ragadó minisorozatban is felismerhetetlen volt a Doktor House sztárja, de nemrég készültek róla olyan lesifotók, amiket még az amerikai portálok is úgy hoztak le, hogy Hugh Laurie-ra rá sem lehet ismerni.

A 64 éves komikus-színészt Londonban kapták lencsevégre, ahogy egy lime elektromos biciklivel közlekedik az utcán. Való igaz, már Doktor House-on is látszik az öregség, de hozzá kell tenni, hogy azért nem felismerhetetlen ezeken a képeken, és a biciklizésből is látszik, hogy odafigyel a rendszeres mozgásra, igyekszik fitten tartani magát, szóval le a kalappal előtte, hogy ilyen jól néz ki; és még jó sokáig örvendeztessen meg minket jobbnál-jobb alakításokkal.

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás