promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: jön az új Doktor House, de Hugh Laurie nélkül
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ő lesz az új Doktor House főszereplője.

A Hugh Laurie-val készült, 8 évadot megélt kórházi drámasorozat hatalmas siker volt az egész világon, és így Magyarországon is. A megannyi televíziós díjat nyert - többek között két Golden Globe-ot és öt Primetime Emmyt - szériát 66 országban vetítik, 2008-ban a világ legnézettebb televíziós sorozata volt. Most ezt a szériát is utolérte a remakelés trendje, a törökök megcsinálták a saját Doktor House sorozatukat Doktor Hekimoglu címmel.

A történet szerint Ates Hekimoglu a 40-es éveiben járó sikeres orvos. Infektológiai és nefrológiai szakorvosként dolgozik, kutatásokat végez a betegségekre fókuszálva anélkül, hogy személyes kapcsolatot létesítene a betegekkel. Minden új, összetett eset provokatív és izgalmas számára, mint egy rejtvény, amely a megoldásra vár. Hekimoglu diagnózisaival és kezeléseivel napról napra növeli hírnevét, ám környezete számára elviselhetetlen természete nem könnyíti meg a mindennapokat. Képtelen lépést tartani a kórházi renddel, gyakran nehéz helyzetbe hozza a kórházigazgatót, Ipeket. Ipek egyike annak a két embernek, aki elviseli megosztó karakterét. Hekimoglu akár egy nyomozó, úgy vizsgálja a betegségeket, és egy háromfős szakorvosból álló csapattal dolgozik.

A török Kanal D nagy sikerrel mutatta be műsorán a Doktor House török verzióját, amit szeptember 14-től a magyar tévénézők is láthatják a Super TV2-n.

A széria egyik főszereplője a Megtört szívek sztárja, a gyönyörű Ebru Özkan, aki a kórházigazgatót játssza, magyar hangja: Horváth Lili. Ateş Hekimoğlu szerepében Timuçin Esen-t láthatjuk, őt Kárpáti Levente szinkronizálja, míg a doktor barátját Okan Yalabik alakítja, neki Hajdu Steve kölcsönzi a hangját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás