promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 év után előkerült Richard Gere jóképű fia, apja elbújhat Homer mögött
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Richard Gere fia szinte soha nem lépett fel apja mellett nyilvánosan, most felvétel készült róla.

Homer Gere tényleg csak nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, ám most kivételt tett, és megjelent Richard Gere mellett Cannesben. Apja a világ legjobb romantikus filmjeihez adta a nevét, az egyik legikonikusabb színész, aki többek között Jennifer Lopez-zel és Julia Robert-szel is zseniális párost alkotott a filmvásznon, utóbbival a Micsoda nő! című alkotásban feledhetetlent alkottak.

Richard Gere története is egyedülálló, kevesen tudják róla például, hogy az egyetemen filozófiát tanult, majd ezt otthagyta, és így került bele később a filmes szakmába. A Nappalok és éjszakák című alkotásban kapta meg élete első jelentős szerepét még 1977-ben, akkor Diane Keaton oldalán tűnt fel a nézők előtt.

Richard Gere többször nősült az élete során, jelenleg a tőle 33 évvel fiatalabb Alejandra Silvával van együtt.

Korábban több cikk is megjelent arról, hogy Richard Gere miért a Homer nevet adta fiának, hiszen ezzel a névvel jelentősen kitűnik a tömegből a 24 éves szívtipró, aki sokak szerint apján is túltesz jóképűségben. A fiú teljes neve amúgy Homer James Jigme Gere, és korábban az is kiderült, hogy honnan jön a Jigme név.

Ez a budhizmusból jön, hiszen Richard Gere nagyon sokat foglalkozott ezzel a kultúrával és vallással. A Jigme pedig tibeti nyelven jelent bátrat, és a buddhista kultúrában nagyon sok ember viseli azt a számunkra annyira különleges nevet. A névválasztás tehát nem véletlen, és kötődik Richard Gere elhivatottságához is. A James és a Homer nevek pedig a szülők neveiből jönnek.

Így festettek tehát egymás mellett Cannes-ben a Gerek.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás