promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halott kisbabára öntött szenteltvizet a pap, ájultan esett össze a család az azt követő másodpercektől
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész világot bejárta a szent csoda híve, hamarosan a Vatikán is vizsgálódhat az esetben.

Az élet néha a legmegdöbbentőbb történeteket produkálja. Ciudad del Este városában egy család számára a gyász éjszakája váratlanul örömünneppé vált. Egy történet, amely egyszerre megdöbbentő és csodálatos, egy kislányról szól, akit majdnem élve temettek el.

A kislány családja mély gyászba merült, amikor az orvosok közölték velük a szomorú hírt: a pici életét vesztette. A család minden tagja összegyűlt, hogy búcsút vegyenek tőle. A virrasztás csendjében azonban valami rendkívüli történt. A kislány nagybátyja észrevette, hogy a baba mozgatja a fejét és lélegzik, miután szenteltvízzel locsolták meg.

„Megnéztük, és láttuk, hogy dobog a kis szívecskéje”

– mondta a megdöbbent Vega.

A család azonnal visszavitte a kislányt a Ciudad del Este városában található regionális kórházba. Ott az orvosok azonnal az intenzív osztály inkubátorába helyezték, ahol továbbra is az életéért küzdött.

„Sírni kezdett, amikor az egyik orvos megragadta”

– mesélte az apa. Hozzátette, hogy az orvosok szerint „ez egy csoda volt”. A család szinte már eltemette volna élve a kisbabát.

A helyi média becslései szerint a gyermek több mint négy órán át volt a koporsóban, ennek az időnek körülbelül a felében zárt fedéllel. A szülők és a nagybácsi rémületéből hamarosan öröm lett, amikor rájöttek, hogy kislányuk életben van. A „feltámadása” után a szülők úgy döntöttek, hogy a „Milagros de Jesús” nevet adják lányuknak, ami spanyolul „Jézus csodáját” jelenti.

A kórház az eset után azonnal vizsgálatot indított, hogy kiderítse, miként történhetett meg a téves diagnózis. A klinika orvosai és személyzete most minden részletet áttekintenek, hogy megértsék, hol hibáztak, és hogyan kerülhetik el a jövőben az ehhez hasonló tragédiákat.

Milagros története világszerte felkavarta az embereket. Egyesek számára a hit és remény csodálatos példája lett, mások pedig az orvosi rendszer hibáira hívják fel a figyelmet. A család számára azonban Milagros mindenekelőtt a legnagyobb ajándék: egy új esély az életre.

A történet nem csupán egy gyászból örömbe forduló esemény, hanem egy mélyebb üzenetet is hordoz. Milagros de Jesús esete emlékeztet bennünket arra, hogy az élet néha a legváratlanabb pillanatokban és a legmeglepőbb módokon képes megmutatni a csodáit. Ahogy a család most már tudja, minden egyes lélegzetvétel értékes ajándék, és néha a legnagyobb csodák azok, amelyek a legnagyobb fájdalom közepette születnek.

Vera története, ahogyan a kislányt is megmentették, rávilágít arra, hogy a szeretet és a hit valóban hegyeket mozgat meg, és hogy az emberi szellem képes legyőzni a legnagyobb akadályokat is. Ez az eset mindenki számára emlékeztetőül szolgál, hogy soha ne adjuk fel a reményt, még a legnehezebb időkben sem.

forrás: TWN.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás