promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli döntést hozott a The Floor-ról az RTL, az egész esti programot érinti a változás
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL rendkívüli változást jelentett a The Floor-nál.

Az RTL-en futó The Floor azonnal bedöntötte a TV2 nézettségét, a Zsákbamacska csúfos bukásnak bizonyul az új műsorvezetőkkel. Szujó Zoltán műsorát sokkal többen nézik, mint a vele egy időben futó vetélkedőt, a nézők ezek szerint sokkal inkább vágynak a minőségi műsorokra, mint Marics Petiék bohóckodására.

Az RTL egyáltalán nem könnyíti meg a TV2 dolgát, gyakorlatilag egymást fogják most követni azok a hétköznapi kiemelt műsorok, amik százezreket fog majd a képernyők elé szegezni. Hamarosan elindul a Drága örökösök - A visszatérés befejező évadja, ami sok-sok izgalmas és fordulatot tartogat majd.

Azonban az RTL egy különleges dologgal is fog kedveskedni a nézőinek, ugyanis jön a The Floor - Csak egy maradhat különkiadása, amiben a Drága örökösök szereplői fognak játszani. Mielőtt elindulna pünkösd után, május 21-én a sorozat utolsó évadja, Szappanosék Szujó Zoltán műsorában mérhetik össze tudásukat a The Floor stúdiójában.

Eredetileg úgy volt, hogy ez a különkiadás május 19-én, vasárnap 21:10-től lesz látható, azonban az RTL most egy rendkívüli döntést hozott, ami azt jelenti, hogy ismét programváltozás lesz a csatornán. Pünkösdvasárnap a Cápák között a szokott időpontban fog kezdődni, 19:25-kor, de nem 21:20-ig fog tartani; negyed órával rövidebb lesz, ami azt jelenti, hogy a The Floor Drága örökösökös különkiadása 20:55-től lesz látható.

A The Floor-t követő esti film, Az Amazonas kincse pedig 10 perccel hamarabb, 21:55-től kerül vetítésre, ami azt jelenti, hogy Szujó Zoltán vasárnapi műsora reklámokkal együtt csupán egy órás lesz.

A Drága örökösök befejező évadja pedig május 21-étől, minden hétköznap este 21:25-től lesz látható, tehát az RTL most nagyon bebiztosította magának a hétköznap estéket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás