promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oltári fotó, így néz ki 66 évesen Kevin Sorbo, a magyarok félisten Herkulese, Görögország legismertebb férfija
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a félisten isten, akit Magyarországon mindenki ismer.

A kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárja volt, Magyarországon milliók rajongtak érte, hiszen Kevin Sorbo az egyik legnépszerűbb sorozat, a Herkules izmos igazságosztója volt. Ő volt az ókori görög hon egyik legismertebb rendteremtője, akinek meg kellett küzdenie az istenekkel is, hiszen az istenek haragosak voltak abban az időszakban.

Az emberek pedig gyarlók, de hát most is így van ez.

A széria amúgy 1995 és 1999 között ment a tévében, és a kezdeti nagyon hosszú részek után, amelyek a bevezetést szolgálták, az epizódok rövidültek, de hősünknek ezzel párhuzamosan egyre több ellensége lett a képernyőn. Közben pedig Xena is csatlakozott Herkules univerzumához, így voltak olyan részek, amikor közösen osztották az igazságot. Ám Kevin Soronak annak ellenére nem jött össze, hogy igazi hollywoodi szupersztár legyen, mivel nagyobb és komolyabb filmekben nem kapott szerepet. Magyarországon elsősorban még nagyon a 300 című film paródiájából ismerhetjük.

Tehát az, hogy nem sikerült szupersztári babérokra törnie, még nem jelenti azt, hogy ne szerepelne filmekben, hiszen rengeteg alkotásban, mozgóképben kap kisebb szerepeket, cameókat. Olyan helyeken tűnik fel, ahol garantáltan nagyot dob a megjelenése, még úgy is, hogy néha a néző is emlékeztetve van rá, hogy Herkules az, akit a képernyőn lát.

Kevin Sorbo elképesztően jó formában van, még mindig rengeteget edz. A rajongók pedig ennek láthatják a nyomát is a közösségi felületein, nemrégiben például egy igazán belevaló képet posztolt magáról, amin nem egyedül van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás