promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őszülő botránybomba lett a Herkules sztárja, így néz ki 64 évesen Kevin Sorbo
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevin Sorbo még mindig fantasztikusan néz ki, de Hollywood már hátat fordított neki.

1995-től egészen 1999-ig ment a Herkules című sorozat, amit Magyarországon is rengetegen néztek és imádtak. Ez az izgalmas, látványos fantasy széria természetesen a jól ismert mitológiai hősről szólt, akit a jóképű és kidolgozott testű Kevin Sorbo alakított – itt meg lehet nézni belőle egy rövid jelenetet, hátha valaki nosztalgiázni szeretne egy kicsit, vagy esetleg nem ugrik be az alkotás:

Kevin Sorbo hatalmas sztár lett a Herkulesnek köszönhetően, a világon szinte mindenhol ismerték az arcát, de a nagy mozis karrier nem jött össze neki, akármennyire is próbálkozott a filmekkel. A stúdiók nem igazán adtak neki esélyt, hogy nagy blockbusterekben bizonyítson, így megmaradt a tévénél, illetve a kisköltségvetésű filmeknél – amiket azóta is rendszeresen, aktívan gyárt.

Kevin Sorbo már 64 éves, elkezdett őszülni, és még mindig remekül néz ki, ami leginkább annak köszönhető, hogy szinte folyamatosan edz, jelenleg is nagyon fontos neki a testmozgás.

A színész az utóbbi években rengeteg botrányba keveredett pár problémás elszólásával és megnyilvánulásával, így Hollywood könyörtelenül hátat fordított neki, de ez egyáltalán nem vetette vissza a karrierjét, hiszen továbbra is ontja magából a mondhatni aprócska, esetenként rettenetesen gagyi filmeket, sorozatokat, amiket általában egy specifikus közönségnek készít. Kevin Sorbo előtérbe helyezte a vallását, motivációs beszédeket tart a forgatási szünetekben, szóval úgy látszik, hogy nem veszített a népszerűségéből a nagy port kavaró esetei ellenére sem.

Így néz ki manapság Kevin Sorbo, aki hihetetlen módon szinte alig változott az utóbbi évtizedekben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás