promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfogynak a szavak, így néz ki 56 évesen Xena, a magyarok kedvenc harcos hercegnője
Borítókép:  MCA TELEVISION/RENAISSANCE PICTURES/STUDIOS USA TV/UNIVERSAL/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a harcos amazon, milliók rajongnak érte a mai napig, Magyarországon is rengeteg hódolója van.

A kilencvenes évek és a kétezres évek eleje olyan televíziós sorozatoktól volt hangos, mint a Kevin Sorbo által megformált "Herkules" vagy éppen "Xena", a harcos hercegnő széria, amelyek világszerte csodálatot váltottak ki. Az ókor bugyraiba láthattunk be a szériák által, amelyek különleges történeteket meséltek el. Minden korosztály nagyszerűen szórakozhatott ezeken a sztorikon.

A sorozatokban pedig a karakterek időnként össze is kapcsolódtak a filmes-fikciós világban. A sorozatok sztárjai, mint Kevin Sorbo vagy éppen Lucy Lawless igazi ikonokká nőtték ki magukat, milliók rajongtak értük világszerte.

Lucy Lawless rengeteg filmben is szerepelt karrierje során, de ezek közül csak nagyon keveset ismer jól a magyar publikum.

Ellentétben Kevin Sorboval, aki az évek során számos B-kategóriás filmben is megjelent, és ezeket gyakran műsorra is tűzik a magyar tévécsatornák. A "Xena" sorozatban az isteneket  és amazonokat, illetve a különleges lényeket elbűvölően gyönyörű és ikonikus színésznők formálták meg, mint például Alexandra Tydings, aki Aphroditét, vagy Hudson Leick, aki Callistót alakította, akik abban az időben szexszimbólumok voltak.

Lucy Lawless élete is tele volt kalanddal.

Kevesen tudják róla, hogy fiatal korában kalandos életet élt, bejárta Európát, töltött több évet Svájcban, majd Ausztráliában dolgozott egy aranybányában. És ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen rengeteg munkakörben kipróbálta magát a bájos színésznő, aki aztán színészként lett világszerte ismert és elismert.

Nem is olyan régen pedig egy másik ókori történetben is láthattuk őt, hiszen feltűnt a Spartacus-sorozatban is.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás