promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kivillannak a bimbók is: Xena, azaz Lucy Lawless levetkőzött, és erről videó is készült
Borítókép:  Lucy Lawless © 1996 Universal/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lucy Lawless igazán bevállalós jelenetekben vett részt a Spartacus sorozatban.

Lucy Lawless új-zélandi, de részben ír származású színésznő, akit Magyarországon legtöbben a kilencvenes évek egyik legjobb és legkultikusabb sorozatából, a Xena - A harcos hercegnő című szériából ismerhetnek. Nem sokszor írnak róla az újságok, így sokak nem is tudhatják Lucy Lawless történetét, akinek megdöbbentően kalandos életútja van, hiszen fiatalkorában körbeutazt Európát, többek között Svájcban is több évet töltött, majd Ausztrália következett, ahol (nem fogjátok kitalálni, de) aranybányában kezdett el dolgozni, és sikeresen.

Ekkor még nem is volt arról szó, hogy színésznő lesz, erre majd csak később került sor.

Méghozzá Új-Zélandon, ahová szintén elköltözött, és ahol valójában elkezdődött a filmes pályafutása is, miután egy igazán másik dologba kezdett bele az aranybánya után, hiszen elindult egy versenyen, és a szépségversenyen bizony azonnal sikert ért el, bezsebelte az első díjat. A Xena-szériával amúgy később is több neves díjat is begyűjtött.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő:

Lucy Lawless-szel legutoljára széles magyar publikum a Spartacus című sorozatban találkozhatott.

És nem is akárhogyan, hiszen a film, amelyben nagyon sok az intim és explicit jelenet, a gladiátorokról szól, illetve azokról a római nagyurakról, akik bizony azzal foglalkoztak, hogy kiváló harcosokat neveljenek, képezzenek ki, akik majd saját maguknak és az uraiknak is dicsőséget hoznak a viadalokon, az arénákban.

A film tele van bevállalós jelenetekkel, és ebből bizony Lucy Lawless is kiveszi a részét, többször is láthatjuk őt fedetlen keblekkel az egyes jelenetekben, IDE és IDE kattintva láthattok is fotókat a sorozatból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás