promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenzáció a TV2-n, legendás műsorvezető tér vissza a képernyőre, biztos sok nézője lesz ennek a műsornak
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közönségkedvenc műsorvezető tér vissza a képernyőre.

Legendás műsorvezető lesz újra képernyőn május 6-án, a TV2-n. Ez a bizonyos hölgy az elmúlt évtizedekben konferált országos divatbemutatókat, gálaműsorokat, lottóshowkat, önálló esteket, versenyeket, városi napokat, létesítmény-avatókat és kiállítás megnyitókat; a 2000-es évek elején a Rádió 17 munkatársa volt, jelenleg pedig rendezvényeken vezet műsort külön felkérésre.

A legtöbben már bizonyára kitalálták, hogy Bay Éva az a személy, akit körülírtunk, és akit többször is láthattunk vendéggént a Mokka című műsorban, de most egy teljesen más produkcióban fog visszatérni a képernyőre.

A műsorvezető-bemondó ugyanis a Zsákbamacska VIP különkiadásában fog szerepelni. Ez most egy másik VIP adás lesz, amiben bemutatkozik a másik műsorvezetőpáros, Szente Vajk és T. Danny. Vajk rutinos műsorvezetőnek számít, vetélkedőkben is van tapasztalata, T. Danny azonban most mutatkozik be ebben az új szerepben. A fiúk segítője Kárpáti Rebeka lesz.

A május 6-i adásban ismét sztárvendégek öltenek jelmezt, hogy a nézőket és egymást szórakoztatva próbára tegyék a szerencséjüket. Pólyásbabának öltözve érkezik a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Oszvald Marika, jóságos bosziként tűnik fel Bay Éva, apácaruhába bújik Baby Gabi, indiánként láthatják a nézők Kökény Attilát. Bódi Csabi Bódi Gusztinak, míg a mirigyes Sipos Tomi kommandósnak öltözve játszik, de szexi csajokból sem lesz hiány, Hargitai Bea és Széphalmi Juliska is versenybe szállnak a nyereményekért. Rajtuk kívül a Kincsvadászok műtárgyszakértője, Megyesi Balázs, és az énekes Szabó Ádám is szerencsét próbálnak a Zsákbamacska stúdiójában.

Hogy kitől kér autogramot az adásban Sipos Tomi, kit hív el a koncertjére T. Danny és ki az, aki eljött ugyan, de fél a macskáktól, az kiderül hétfőn 19:55-től a Zsákbamacska VIP adásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás