promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 elsöprő bejelentést tett, évekig emlékezni fogunk erre az estére
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt időszak a nagy bejelentések érája volt.

Az elmúlt időszakban nagyon sok hír jött a tévés berkekből, korábban bejelentették, vagyis megnevezték, hogy ki lesz a negyedik mentor az RTL egyik nagy dobásában, az X-Faktorban, Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellett. Tóth Andi csatlakozik negyedikként a csapathoz, a bejelentésnek pedig nagyon sokan örültek az országban. Tóth Andi tehát a TV2 helyett most az RTL-en tér majd vissza.

Ráadásul arról is jött hír, hogy egy nagyon régi produkció tér vissza a tévébe, és ebben a történetben van egy kis csavar is, hiszen a Győzike Show-ról van szó, amely egykor hihetetlen népszerűségnek örvendett. 14 éve lett vége, hogy most folytatódhasson.

Ám nem az RTL-en lesz a visszatérés, hanem a TV2-n.

És hogy milyen bejelentés érkezett még ezek után?

Az utóbbi időben szemmel láthatóan hatalmas népszerűségnek örvendenek (újra) a különböző kvízes és tesztes játékok, az olyan műsorok, amelyekben ha nem is teljesen, de félig-meddig részt vehetnek a tévéképernyők előtt a nézők is. Aktívabb figyelmet ígérnek, mint azok a műsorok, ahol csupán hátra kell dőlnünk, és élvezni azt, amit látunk a tévében. Sokszor intrika, botrány is kíséri az ilyen passzivitást igénylő műsorokat.

Ám a kvízes és tesztes játékok sok tudást is adnak, ezért is olyan népszerűek. Tanítva szórakoztatnak.

Az RTL-en május 6-án debütál majd egy kvízműsor, a The Floor, amit Szújó Zoltán vezet majd, és korábban azt is elárulta, hogy Gundel Takács Gábortól is kapott tanácsokat.

A TV2-n pedig ősszel érkezik az 1% Club, amely egy egész estés logikai vetélkedő lesz, a stúdióban és a képernyők előtt is játszhatnak majd a magyarok ebben a játékban. Ez egy országos IQ-teszt lesz majd ősszel, amely valószínűleg nagyon sok embert a képernyők elé fog ültetni.

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás