promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenre vetkőzött Natalie Portman, a Star Wars filmek Padméja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Star Wars filmek sztárja ebben a filmben vállalt először meztelen jelenetet.

A hollywoodi csillogás mögött olykor sötét árnyékok húzódnak, és Natalie Portman sem kivétel ez alól. Az Oscar-díjas színésznő élete a nyilvánosság előtt sokáig úgy tűnt, mint egy mese, de legutóbbi eseményei mélyen személyes mélységekbe vezették. Házassága Benjamin Millepied táncművésszel, akivel a Fekete hattyú forgatása során találkozott, hosszú idő után végleg tönkrement. A páros együtt három gyermeket nevelt, és sokáig úgy tűnt, hogy az ő szerelmük egy hollywoodi mese, de sajnos ez nem így lett.

A hírek arról szólnak, hogy a házasságuk már hónapok óta válságban volt, és bár mindketten keményen dolgoztak azért, hogy megmenthessék, végül mégis úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább.

Natalie Portman karrierje során számos sikeres filmhez köthető, köztük olyan blockbusterek, mint a Star Wars előzmény-trilógia, ahol Anakin Skywalker szerelmét, Padmé Amidalát játszotta, de láthattuk a Thor-filmekben is Jane Fosterként.

Ezen felül voltak olyan szerepei, amelyek kedvéért akár extrém vagy intim dolgokat is be kellett vállalnia:  a V, mint Vérbosszú-ban például el kellett sajátítania a brit akcentust, és le kellett borotváltatnia a haját, míg a 2007-ben bemutatott Hotel Chevalier volt az első film, amiben meztelen jelenetet vállalt be.

Ebben a jelenetben Natalie Portman valóban nem viselt semmi mást a zokniján kívül; 10 perc 40 másodpercnél meg is tudjátok nézni:


Persze a Star Wars-filmek sztárja nem csak a filmvásznon mutatta meg tehetségét. Portman a L'officiel magazin legújabb címlapján is feltűnik, ahol egy átlátszó csipkeruhában ragyog, megmutatva, hogy a változások és kihívások ellenére is képes megőrizni eleganciáját és stílusát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás