promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó: brutálisan kigyúrta magát álmaid nője, a bájosan csúcsbombázó Natalie Portman, szinte rá sem lehet ismerni a Thor-film főszereplőjére
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jön az új Thor-film, és az egész világ repesve várja már.

A Marvel új szuerphősös filmje nemsokára megérkezik a mozikba, Magyarországon is százezrek várják már a világutazó űrvikingek újabb kalandjait, azt a filmet, amelyben többek között feltűnik majd igazi főgenyaként a zseniális Cristian Bale is, akit nagyon ritkán látunk ennyire negatív pózban. Taika Waititi Thor-jában, a Szerelem és mennydörgés című filmben végre visszatér a világ egyik legjobb csaja, Natalie Portman is.

Ő lesz női Thor, és a szerep kedvéért elképesztő dolgokat vállalt magára.

Szinte rá sem ismerni a legújabb lesifotókon, felszedett pár kilót, majd kigyúrta magát, hogy szuperhős lehessen a Marvel.univerzumban Chris Hemsworth mellett. Az Elle magazin pedig egy részletesebb cikket is közölt arról a nagy átalakulás közben, hogy miképp fogyasztják és hízlalják Hollywood-ban a sztárokat.

A színésznő már életében egyszer átesett egy átváltozáson, utóbb az a szerep Oscar-díjat ért. A Fekete hattyúban 20 kilót dobott le magáról, durván lefogyott. most kicsit meghízott, és izmosodott, eközben pedig rengeteg fehérjeturmixot ivott, és még ennél is több súlyt emelt fel.

Natalie Portman 10 hónapot edzett a szerep kedvéért. Most pedig elképesztően néz ki, hatalmas a változás, ha a korábbi filmjeiben nyújtott szerepeit számba vesszük. Ráadásul ez a friss fotó sokkal többet mutat meg a színésznő idomaiból, mint a korábbiak, hiszen a trailerekkel ellentétben nem visel magán páncélt.

Csupán egy lenge kis ruhát.

Itt pedig a várva várt film előzetese minden nagyágyúval:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás