Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki Natalie Portman női Thorként - fotó

Így néz ki Natalie Portman női Thorként - fotó

Zene, Film & Kultúra

Így néz ki Natalie Portman női Thorként - fotó

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:07

Egy póló leplezte le a női Thort.

Taika Waititi és stábja június elején végeztek a Thor: Szerelem és mennydörgés című film forgatását, amelyről több lesifotó is kiszivárgott, egyebek között Melissa McCarthy-ról, aki a Ragnarök gonosztevőjét, Helát fogja alakítani nem szokványos módon, de a visszatérő Natalie Portman-ről is kaptunk néhány képet.

A színésznő úgy kipattintotta magát a Thor 4. részére, hogy szinte rá sem lehet ismerni. Persze a női Thor szerepe ezt meg is követelte, de látva, hogy mennyi időt és energiát ölt bele a felkészülésbe és az edzésre, biztosra vehetjük, hogy remekül hozza majd a „Mennydörgés istennőjét”.

Persze a mai napig sokakban tevődik fel a kérdés, hogy miért kell Thorból női változat? Erről korábban mi is írtunk egy terjedelmesebb anyagot, amiben bemutattuk a Marvel képregények női Thorját.

Amióta bejelentették, hogy Natalie Portman visszatér az MCU-ba, a legtöbb rajongó alig várja, hogy lássa, hogyan is fog festeni a női Thor-szerkóban.

A Thor: Love and Thunder News nevű Twitterfiók nemrég megosztott néhány képet a filmhez kapcsolódó termékekről, egyebek között a pólókról, amelyeken nemcsak Jane Foster Thorját vehetjük jobban szemügyre, de Thor és Valkűr vadonatúj szettjét is.

A Thor: Szerelem és mennydörgés premierjét 2022. május 6-ára tűzték ki.

Borítókép: Profimedia