Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A világ egyik legmegosztóbb színésznője csatlakozott a Thor 4-hez

A világ egyik legmegosztóbb színésznője csatlakozott a Thor 4-hez

Zene, Film & Kultúra

A világ egyik legmegosztóbb színésznője csatlakozott a Thor 4-hez

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:01

Melissa McCarthy egy olyan karakter bőrébe bújik, aki meghalt a Thor: Ragnarök-ben.

Akik látták a Thor: Ragnarök-öt, emlékezhetnek arra a jelenetre, mikor Thor hazatér Asgard-ba Surtur koponyájával, és azt látja, hogy a népe egy olyan színdarabot néz, ami Lokit dicsőíti. Az asgardi Loki tragédája címet viselő előadásban Matt Damon játszotta a csínytevés istenét, míg a Jurassic Park-filmekből ismert Sam Neil Odin szerepében látható.

A Daily Mail-en nemrég megjelentek lesifotók a Thor: Szerelem és Mennydörgés forgatásáról, amelyeken egyértelműen kiszúrható a Lokinak öltözött Damon, és Sam Neil Odinja is, de ezúttal abban a ruhában, amit az Anthony Hopkins által megformált karakter a halála előtt viselt.

Azonban feltűnik mellettük még a halál istennője, Hela is, aki a Ragnarök gonosztevője volt, és Cate Blanchett alakította. A színdarabban viszont egy jóval teltebb színésznő játssza Thor nővérét, mégpedig Melissa McCarthy, aki hamarosan az élőszereplő A kis hableány-ban fogja játszani Ursulát, a gonosz polipot.

Vagyis Taika Waititi a Szerelem és Mennydörgés-be is belerakta az ominózus előadást, ami lehet ezúttal Az asgardi Hela bukása címet fogja viselni. Mindenesetre elég parádés McCarthy-t ezekkel a szarvakkal látni. Alább nemcsak néhány fotót, de az említett jelenet felvételébe is bepillanthattok egy lesivideónak köszönhetően.

Borítókép: Marvel