promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Melanie keményen odamutatott Kulcsár Edinának ezzel a külsővel: intim tevékenység közben fotózták le a dívát, semmit sem viselt egy szál törölközőn kívül
Borítókép:  YouTube/LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M exe már csak nevet volt férjén, sosem volt még ennyire pajzán és gyönyörű, füstölt a kamera.

A bulvárvilág már csak úgy működik, hogy kedveli a híres házaspárokat. Még aki nem is követi a sztárvilágot, bizonyára hallott már híres párokról hazánkban - lássuk be, Tóth Gabi aktuális ügyeit például nem volt könnyű elkerülni, és egy ország tudja, ki az a Krausz Gábor és Papp Máté Bence.

A házasságoknál talán csak a válások hozzák jobban lázba a bulvár-olvasó közönséget: bizonyos esetekben a "híresség" még a volt házastársakra is képes kiterjedni. Országunk egyik legmegosztóbb előadója Varga Márk, vagy ahogy művésznevén többen ismerik: G.w.M.

Nagy port kavart, amikor a rapper bejelentette, hogy összejött Kulcsár Edinával, lévén, Edina akkor még Szabó András Csuti felesége volt, G.w.M pedig Nagy Melanieval élt házasságban - mind a ketten kiszálltak kapcsolatukból, hogy együtt folytathassák az életüket.

Régi mondás, hogy háborúban és szerelemben mindent szabad - úgy tűnik a történet szereplői ezt komolyan is vették. A kapcsolatok lezárása sajnálatos módon meglehetősen ritkán sikerül szépre, ám Nagy Melanie nem mocskolódott volt férjére és annak újdonsült párjára, hanem a döntést elfogadva haladt tovább a saját életével.

Melanie majd 70 ezer Instagram követővel magyar viszonylatban egészen nyugodtan nevezhető influenszernek - ez természetesen feltűnt a sztármagazinok íróinak is, így egészen gyakran találkozhatunk vele újságokban is.

Melanie hírnevéhez minden bizonnyal azért hozzájárul az is, hogy rendkívül igényes, és csinos hölgyről beszélünk, aki a legnagyobb örömünkre közösségi médiás oldalain is gyakran örvendeztet meg minket tartalommal. Ezen a fényképén például roppant csinos, még úgy is (sőt), hogy ruhát nem igazán vett fel, csak egy nagy fehér törülköző takarja bájait - kiváló bizonyítéka annak, hogy aki szép, az bármilyen "ruhában" szép.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás