promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb szereplőt jelentettek be a Házasodna a gazdában, mikor felismerték őt a nézők, akkor teljesen kiborultak
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL új esélyt egy leszerepelt versenyzőjének, ezt most nagyon elrontották?. Sok nézőt veszíthetnek ezzel a húzással.

Hamarosan több, nagyszabású tévéműsort is elindít az RTL, óriási nézettségre számítanak és ezért nem félnek meghúzni még a váratlan lépéseket sem. Az X-faktor teljes mentorcsapatának névsora kiderült és a Nyerő páros szereplőinek a listája is kiszivárgott, bejelentették az új Való világot és a Házasodna a gazda is új évaddal jelentkezik. Ennek kapcsán mutatták be az egyik gazdát, aki várja a vidéki életre vágyó, tettre kész és szerelmet kereső lányokat. A Facebook csoportokban kezdett terjedni a kép a férfiról, akihez már is lehet adni a jelentkezésünket. Elsőre ránézésre is van valami furcsa a fotóban, aztán jön a felismerés és az igazi döbbenet. Láttuk már őt valahol.

A tavalyi évad legmegosztóbb személyének adott új esélyt az RTL, József gazda térhet vissza a szerelmet keresők sorába, aki a tavalyi év kudarcos lejtmenete és zavaros végjátéka után idén tisztábban szeretne kommunikálni a jelöltekkel. Azt már a pár soros leírásában is jelzi, hogy ő bizony könnyen szerelembe esik, ez a tulajdonsága úgy tűnik, hogy nem változott. Azonban van valami, amin mindenképp javítani szeretne: ez pedig a kommunikáció. Mindenki emlékszik a tavalyi év kellemetlen elszólására, mikor József gazda arra a kérdésre, hogy mit is keres pontosan, egy női szerv nevével válaszolt, ezzel pedig rögtön két versenyzőt is elveszített. Úgy tűnik, hogy tanult a hibájából, ugyanis kijelentette: 

Bízik Istenben és reméli, hogy még inkább szájába adjak a megfelelő szavakat, amivel nem rémíti el magától a hölgyeket. Az, hogy József gazda újra szerepel, igazi állatorvosi ló, bárhogy elsülhet. A nézőket megosztotta József karaktere, van aki szerint egy kedves, ártatlan, jószándékú, de kicsit balfék fickó, aki egyszerűen egy ami szívén az a száján karakter, ám van, aki szerint kifejezetten megalázó egy ilyen férfit képernyőn mutogatni, aki ennyire tárgyiasítja a nőket.

József gazda videóban próbálja meggyőzni a szkeptikusokat, bemutatkozó kisfilmjében tisztázza az előzőleg elkövetett tévedéseit és reméli, hogy idén senkinek nem fog csalódást okozni. Ezt ide kattintva tekinthetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás