promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi az exe legjobb barátjával fog szerepelni - parázs viták várhatók?
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Összeállt az X-Faktor mentorcsapata, utoljára leplezték le a műsor női mentorát

Az RTL az utóbbi 4 hétben minden hétfőn leleplezett egy-egy mentort, aki az ősszel induló új X-Faktor évadban foglalkozik majd az ifjú tehetségekkel. Először Gáspár Laci visszatérését jelentették be, aki az egyedüliként tért vissza a korábbi csapatból immár hetedik alkalommal.

Következőként Majkát leplezték le, bár az igazán szemfüleseknek sok újdonsággal nem szolgálhatott ez a bejelentés, hiszen korábban érkeztek hírek, miszerint Majka ismét az RTL-hez igazolt, így evidensnek tűnt, hogy a csatorna zenei tehetségkutatójában játszik majd fontos szerepet.

Később kiderült az is, hogy a harmadik mentor ezúttal a ValMar duó egyik énekese, Valkusz Milán lesz, akinek zenésztársa, Marics Peti épp a konkurens TV2-n szerepel, ám ez elmondásuk szerint egyáltalán nem vezetett rivalizáláshoz kettejük között, hiszen örülnek a másik sikerének.

Milán fiatal kora miatt sok kritikát kapott, de magasztos cél vezérli: jobbá akarja tenni a zeneipart, és úgy látja, hogy a fiatal tehetségek útjának egyengetésével sokat tehet is ezért.

Ma este pedig felfedték a női mentor kilétét is,

aki nem más, mint Tóth Andi.

Az énekesnő egyszer már visszavonult a zeneipartól, és saját ruhamárkát dobott piacra Backoff néven. Ám nem ez az egyetlen furcsaság Andi személyével kapcsolatban, hanem az a tény is, hogy exének, Marics Petinek a legjobb barátja és zenésztársa, Valkusz Milán is ott ül majd a mentorok között. Hogy Andi és Milán viszonyára hatással volt-e a szakításuk, azt nem tudni, de nem lenne meglepő, hogy parázs viták alakulnának ki kettejük között.

Andi egyébként szintén az X-Faktorból indult, kereken 10 évvel ezelőtt, tiniként, majd a műsor végéig menetelt és meg is nyerte a fődíjat. Később több hullámvölgy is volt a karrierjében, ám a Néztek című számával felrobbantotta az internetet. 

Saját elmondása szerint ebben a dalban kicsit sem igyekezett szépen énekelni,

mégis ez lett a mai napig legnépszerűbb szerzeménye.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás