promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valkusz Milán őszintén bevallotta, hogy mit gondol az „Úristen" slágerről
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Soha nem hallott titkok derülnek ki az Ázsiai Expressz legkedveltebb szereplőiről.

Hihetetlen volt az a sok pozítiv kritika, amit Marics Peti és Valkusz Milán kapott azon cikkek alá, amikben róluk volt szó: például ilyen volt az, amikor a srácok feladták a versenyt Gáspár Győzőék javára. S nem maga a pozitívság volt hihetetlen, mert esetleg a fiúk nem érdemelnék meg. Nem, hanem azért volt egyben döbbenetes és csodálatos, mert mindenki ismeri a magyar kommentszekciót: minden második hozzászóló úgy ontja magából a negativitást és a beszólogatásokat, mintha a saját életük függne tőle.

Míg Marics Petiről épp azt cikkezik, hogy teljes erőbedobással kiáll barátnője, Tóth Andi mellett, addig a ValMar másik tagja interjút adott az édesapjával, testvérével és édesanyjával a minap a Csisztu Channel legújabb részében, ami egy sportműsor Csisztu Zsuzsa vezetésével. Az édesanya bevallotta, hogy a fiai gyerekkorában nem egyszer, nem kétszer megkergette őket a teniszpályán, amikor éppen nem szerettek volna edzeni sőt, néha el is csattant egy-egy anyai pofon is.

S hogy mit keresett ott Milán? Nos, kiderült, hogy bizony nem is akármilyen a kötődése a sportokhoz.

„Az édesapa, Valkusz Tamás másodikos gimisként váratlanul 46 méterre hajította a gerelyt, ifjúsági válogatottként 63,6-at dobott, a legjobbja végül 83 méter körüli lett. Azóta híressé és klasszikussá vált gerelyhajító és atléta"

– derül ki a műsorból, ahogy az is, hogy édesapja mellett Valkusz Máté, a testvér is profi fiatal teniszező.

„Nekem annyira nincs meg, hogy én, mint hétéves gyerek választottam ki a teniszt, mint sportot, de az tény, hogy imádtam"

– hangzott el a műsorban a vallomás az énekes részéről, miután az édesanya azt nyilatkozta, hogy a fiúknak rengeteg sportot megmutattak, de a tenisz volt az egyetlen, ami megfogta őket. Ebből is lejön az a fajta őszinte dinamika, ami a Valkusz-családban lehet: hogy olykor kíméletlenül, de mindent elmondanak egymásnak és egymásról. Meg lehetne kockáztatni, hogy nincsenek tabu témák akkor se, ha látszólag teljesen más véleményen vannak. Ez a zenei témánál is kijött, amikor Milán elkezdte a zenész életvitelt, és erről Csisztu Zsuzsának így vallott az édesanya:

„Munkából megfáradtan hazaérkeztünk az apjával, és a bejáratnál 10-12 pár cipő fogadott minket, ami azt jelentette, hogy Milán stúdiózik. Nálunk az L.L.Juniortól kezdve olyan sztárok fordultak meg, hogy csak kapkodtuk a fejünket és a levegőt a férjemmel. Manuel járt hozzánk hosszú hónapokig. Ez nem volt ám egy egyszerű gyalog-galopp. Volt olyan, hogy mi indultunk munkába, a gyerek meg akkor érkezett haza, mert már DJ-zett is. Szóval voltak ennek árnyoldalai is, és ugye van egy Márkunk, aki még általános iskolás, neki és nekünk is szükségünk volt pihenésre, úgyhogy ennek kapcsán azért voltak összecsapásaink.

De feljött az Úristenezés is, és Milán őszintén vallott az egyik legnépszerűbb slágerükről is,

„Annyira sok helyen játsszák már, a rádiók is, hogy megunja az ember és azt mondja, hogy Úristen, na látod? Szóval, hogy ne, csak ezt ne."

Érdemes végignézni a beszélgetést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás