promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Petiék feladták a játékot egy másik páros kedvéért, döbbent csend, majd könnyek fogadták a bejelentést
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyes búcsú, de a fiatalok megmutatták az önzetlenségüket.

A Valmar duót egészen biztosan megszerették az Ázsia Expressz nézői, talán azok is, akik eddig nem tudták hovátenni a fiúkat. Vidámságból, pozitívságból, vagányságból, nagyszájúságból, de önzetlenségből is jelesre vizsgáztak. Megvan bennük az a tipikus macsó viselkedés, ami a korosztályukra alapból jellemző, de közben azt sem titkolják el, hogy mit gondolnak valójában, hogy hogyan éreznek valójában: nem rejtik véka alá a véleményüket, válallják a 100%-os önmagukat.

Ez legutóbb is kiderült, amikor összebalhéztak Gáspár Győzővel, vagyis a showman kötött beléjük, Peti pedig nem hagyta magát:

Győzike napi húszszor húzta fel magát már mindenen és mindenkin: legutóbb már a többi celebet egyszerűen csak „ezeknek" nevezte, akiknek az álszentségével torkig van már. Ha a kimerüléstől már azt szerette volna elérni, hogy hazaamehessenek Beával, akkor majdnem sikerült a terve, mert a november 4-ei adásban majdnem nekik kellett hazamenniük. S bár utolsóként értek célba, Marics egy pillanatra szót kért, hogy elmagyarázza, miért döntöttek úgy Milánnal, hogy átadják a helyüket a Gáspár családnak:

„Az a szituáció, hogy Milánnal sokat beszélgettünk az utóbbi időben. Mi azért vagyunk itt, mert át akartuk élni ezeket a kalandokat, olyan helyeket látni, amiket sosem láttunk volna. A másik meg az, hogy mi egy eszméletlen nagy, intenzív mókuskerékben vagyunk otthon, a zeneipari tevékenységünkre gondolok, ami – attól függetlenül, hogy a leghálásabb dolog, amit valaha csináltunk, mert imádjuk, ez az éltünk, és ettől vagyunk boldogok – nagyon monotonná tud válni"

– kezdte a szépen felépített beszédét a népszerű énekes, és annyira intelligensen beszélt a saját érzéseiről is, ahogy nagyon sokan nem tudnak, vagy nem mernek inkább a mai világban.

„Nekünk az egyik nagy célunk ez is volt az Ázsia Expresszel, hogy egy kicsit ki tudjunk szakadni, egy másik világot nézzünk, kicsit ne foglalkozzunk a zenével. Igazából ez a rész nagyon jól sikerült is, mert már mindkettőnknek nagyon hiányzik a zene, és az, hogy azt csinálhassuk, amit igazán szeretünk"

folytatta, és Győzikén már látszott, hogy sejti, mi lesz a monológ vége.

„Úgy érzem őszintén, hogy a Győzőék sztorija nincsen szépen lezárva, szerintem ők meg tudnák oldani azt, hogy ezzel a brigáddal sokkal szebb véget írjanak ehhez a történethez, úgyhogy ha benne vannak, akkor mi szívesen átadnánk a helyünket nekik"

– hangzott el Marics szájából a végszó, miközben már körülbelül mindenki könnyezett körülöttük. A Valmar duón is látszott és érződött, hogy egész biztosan kemény beszélgetés zajlott köztük azelőtt, hogy meghozzák a döntésüket. Ölelgették egymást a celebek a végén, de természetesen Gáspár Győzőék elfogadták a fejleményeket, így ők folytathatják tovább a versenyt.

Vajon Győzike megfogadja Petiék tanácsát, és elkezdik mindenkivel megoldani a konfliktusaikat?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás