promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sátánista gyűléseket és orgiákat tartanak bolygónk legtitkosabb klubjában, ahol a világ elitje bulizik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bohemian Grove, Kalifornia: a titokzatos klub, ahol a világ leghatalmasabb emberei gyülekeznek.

A Világ Elitjének Rejtélyes Találkozóhelye

Kaliforniában, Monte Rióban, a San Franciscótól nem messze fekvő 2700 hektáros kempingben egy titkos menedékhely bújik meg. Ez a Bohemian Grove, egy exkluzív klub, ahol a világ leggazdagabb, leghíresebb és leghatalmasabb emberei gyűlnek össze, hogy kicsit kiengedjék a gőzt.

Állítólag vad bulik zajlanak itt, tele alkohollal, mulatsággal és csillogással. A Vanity Fair magazin szerint az összejövetelek 1872 óta tartanak, és igazi történelmi múlttal rendelkeznek. Azonban a Bohemian Grove kapuit szigorúan őrzik, és ha bárki megpróbálna hívatlanul bejutni, nagy valószínűséggel birtokháborításért letartóztatnák.

Mi Történik Valójában a Grove-ban?

A Bohemian Grove-ról rengeteg pletyka kering, de a klubtagok szigorúan őrzik titkaikat. Egyesek úgy vélik, hogy ez egy befolyásos elitcsoport találkozóhelye, ahol fontos politikai és gazdasági döntéseket hoznak.

 Mások sátánista rituálékra és orgiákra gyanakodnak.

Az igazság valahol a kettő között rejtőzhet. A Bohemian Grove minden bizonnyal egy exkluzív klub, ahol a hatalmasok összegyűlnek, hogy kapcsolatokat építsenek és szórakozzanak. De mi történik pontosan a zárt ajtók mögött, az rejtély marad.

A Bohemian Grove Története

A Bohemian Grove-ot 1872-ben alapították művészek és újságírók egy csoportja. Kezdetben egy bohém társasági esemény volt, ahol a tagok művészetet, zenét és irodalmat ünnepeltek. Azonban az idő múlásával a klub egyre befolyásosabb lett, és a tagjai között politikusok, üzletemberek és más elit személyiségek jelentek meg.

A Bohemian Grove ma már a hatalom és a gazdagság szimbóluma. A klub éves összejövetele, a "Summer Jinks", a világ egyik legrangosabb eseménye, ahová csak meghívóval lehet bekerülni.

A Bohemian Grove Kritikái

A Bohemian Grove-ot gyakran kritizálják exkluzivitása és titokzatossága miatt. Sokan úgy vélik, hogy a klub egy zártkörű társaság, ahol a hatalmasok összegyűlnek, hogy saját érdekeiket érvényesítsék a társadalom többi része rovására. Mások a Bohemian Grove-ot a pénz és a hatalom káros befolyásának szimbólumának tartják.

Összefoglalva

A Bohemian Grove egy rejtélyes és ellentmondásos hely. A klubról rengeteg pletyka kering, de a valóság homályban marad. Annyi biztos, hogy a Bohemian Grove a világ leghatalmasabb embereinek exkluzív találkozóhelye, és a nyilvánosság számára hozzáférhetetlen.

További Információk: Wikipedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás