promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverés áldozata lett Danny Blue, az ország mentalistáját csúnyán megtévesztették egy egyszerű trükkel
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Danny Blue maga sem gondolta volna, hogy bárkinek sikerül őt átvernie.

A híres magyar mentalista, Danny Blue nagyon sokakat tévesztett már meg ebben az országban valamilyen rafinált trükkel, köztük jó pár hírességet is. Van fent az interneten egy videó, amiben nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy megtévessze a közel egy éve elhunyt Vágó Istvánt, aki többször is elmondta a nyilvánosság előtt, hogy ő nem hisz a spirituális dolgokban és a gondolatolvasásban sem.

Danny Blue viszont olyat tudott mutatni Vágó Istvánnak, amitől még a szkeptikus kvízprofesszornak is kikerekedett a szeme, mert még az ő fejéből is látszólag ki tudta olvasni a mentalista, hogy mire gondolt. Alább meg is nézhető ez a megdöbbentő videó, majd utána a magyarázat is, amin megint csak elképest a Legyen Ön is milliomos egykori műsorvezetője.


Viszont olyanra talán még nem volt példa, hogy sikerült volna átverni Danny Blue-t, most viszont olyan kellemetlen szituáció alakult ki, hogy egymás után két embernek is sikerült megtévesztenie őt. Az álommeló legutóbbi adásában Balogh Levente azért hívta el magukhoz Danny Blue-t, hogy az ő segítségével kicsit jobban megismerje az elnöki asszisztensi pozícióért küzdő jelölteket.

Danny Blue először is egy egyszerű trükkel akarta bebizonyítani, milyen könnyen lehet befolyásolni az embereket, és mivel a befolyásolás az üzleti életben is nagyon fontos, így a jelölteknek is ez egy tanulságos lecke lehetett. A jelöltek értetlenül álltak a mentalista teljesítménye előtt, majd előlépett Gergő, akinek sikerült egy kicsit megtörnie a varázst, mert ő volt az első, akinek sikerült átvernie Danny Blue-t egy igen egyszerű trükkel.


Aztán Rachel is behúzta a csőbe a mentalistát abban a próbátételben, amiben a jelölteknek valótlan állításokat kellett mondania Balogh Leventének. Danny Blue egymás után leplezte le a füllentő jelölteket, míg a végén már csak Zsuzsi és Rachel volt versenyben. Mikor aztán Danny Blue magabiztosan odalépett, hogy befejezze a szembesítést, kiderült, hogy a lányoknak is sikerült őt átverniük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás