promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah hatalmas veszteséget szenvedett, ez érintheti az arénás koncerteket is?
Borítókép:  YouTube/Azahriah
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsfontosságú partnerét vesztette el az előadó.

A könnyűzenében a legfényesebben általában maguk az előadók csillognak, a háttérembereknek ritkán jut reflektorfény - pedig maguk a zenészek a legnagyobb megmondói annak, hogy nélkülük igen nagy bajban lennének, az előadói tehetség nem mindig párosul menedzseri vénával is, eljuttatni a közönséghez a terméket pedig legalább annyira fontos egy produkció sikerre viteléhez, mint megtanulni élvezhetően zenélni.

Tegnap érkezett a sokkoló hír, hogy Azahriah menedzsere borzalmasan fiatalon, 36 évesen elhunyt. Ferich Balázs, aki számos hazai sztárnak – köztük Azahriah-nak – volt a menedzsere, hosszú betegség után elhunyt.

[[cikk1]]

„3 évvel ezelőtt a legrohadtabb betegséggel diagnosztizálták. Az elmúlt időszakban soha semmin nem vitáztunk, mindent teljes egyetértésben csináltunk. Már most iszonyatosan hiányzik”

– búcsúzott barátjától Tóth Gergő, aki közös cégük, a Supermanagement másik alapítója volt.

Tóth Gergő őszintén megosztotta, hogy hosszú idő után rendeződött a kapcsolata Balázzsal, amikor a halálos betegség diagnosztizálták nála.

Természetesen, voltak vitáik is. Egyszer nagyon megbántotta őt, és bár később bocsánatot, egy ideig nem volt tökéletes a viszonyuk – árulta el a magyar zenei piac legelismertebb kiadó-menedzsmentjének másik alapítója.

Balázsnak valószínűleg óriási szerepe volt az idén esedékes tripla-Aréna koncert tető alá hozásában is - minden bizonnyal nagyon fog hiányozni a csapatnak az estékről.

[[cikk2]]

Ferich Balázs és Tóth Gergő cége olyan zenekarokat és előadókat képviselt, mint Azahriah, a Wellhello, a The Follow The Flow, Dzsúdló, Desh, vagy az Anna and the Barbies. Balázs hosszú betegség után távozott az élők sorából, hátrahagyva feleségét és két gyermekét, valamint kollégáit, barátait és a zenei szcénát, akik gyászolják elvesztését. A Supermanagement hivatalos közösségi oldalán Pásztor Anna együttese is megemlékezett Balázsról, valamint számtalan többi kolléga is, akikkel az évek során vagy aktuálisan dolgozott együtt, például Tóth Gabi, Czutor Zoltán és Molnár Tamás is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás