promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi durván kihasználja hogy Krausz Gábor nincs itthon: a Fricskás fiút is bevetette
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Papp Máté Bence nem mutatta ezt meg, Tóth Gabi miatt derült ki.

Tavaly nyáron robbant a bomba, ami az egész éves újságírás trendet meghatározta: Krausz Gábor és Tóth Gabi 6 év tökéletesek mutatott tökéletes házasság után bejelentették, hogy útjaik különválnak. Ezután pedig elszabadult a média: mindenki azt találgatta, hogy mikor és hol ment félre a korábban álompárnak kikiáltott szerelmesek között a számítás, mégis miért döntöttek így.

Aztán egészen másféle irányt vett az érdeklődés: Tóth Gabiról kiderült, hogy továbblépett és már egy másik férfi oldalán keresi a boldogságot, akit az ország a Fricska táncegyüttes alapítótagjaként ismert meg. Ekkor mér rengeteg volt a kritikus hang, azonban Papp Máté Bencével való kapcsolata úgy tűnik, hogy kiállja az idő próbáját.

Gabinál nem titkolt vélemény az, hogy élete fő mozgatórugója Hannaróza, a kislánya, aki szinte természeti csodaként fogant meg énekesnőben. Nem meglepő hát, hogy párkapcsolatot is úgy keres, hogy kislánya minimálisan se sérüljön és az új partner elfogadja Hannarózát.

Papp Máté Bencében ez tökéletesen megvan, bár korábban arról nyilatkozott, hogy merőben új volt neki ez a szerep és bele kellett szoknia, de az esti közös táncok és foglalkozások végül minden kételyét eloszlatták.

Régóta tart egy állóháború Tóth Gabi és Krausz Gábor között, azonban a séf most fegyvertelen: éppen az Ázsia Expresszben próbált helytállni új párjával, Mikes Annával, ami nem tűik túl egyszerű dolognak. Korábba egy állítólagos barát nyilatkozott arról, hogy ez a megpróbáltatás a szerelmük végét is jelentheti, azonban Gábor ezt élesen cáfolta.

Most azonban úgy tűnik, hogy Tóth Gabi kiélvezi az egyedüli felügyeletet és egyből egy meghitt felvételt tett közzé. Bár Hannarózán elvileg sohasem vitáztak, mindketten ugyannanyit szerettek volna a kislánnyal lenni, ez az arány most értelemszerűen felborul. Így több lesz a közös pillanat, ami miatt most éppen megszólták az édesanyát. A 24 óráig elérhető Instagram történetébe mutatta meg azt, hogy kislánya és Papp Máté Bence mennyire remekül elvannak és megértik egymást, ebben az apáskodó szerepben pedig a fiatal férfi is remekül magára talált. Eddig Mikes Anna volt a favorit, akinek a kislány a táncórájára is jár, de most ez is abbamarad. Hannarózát a lehető összes eszközzel igyekeznek kárpótolni édesapja hiányáért, ám hamarosan Krausz Gábor is helyt tud állni a mindennapokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás