promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - április 19: ez a három csillagjegy óriásit fog hancúrozni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik csillagjegy különösen váratlan.

Áprilisban az asztrológiai hatások igencsak erősek lesznek, új kezdeteket és izgalmas energiát hozva minden csillagjegy szereleméletébe. Legyél akár szingli, párban vagy valahol e kettő között, számíts gyors változásokra és váratlan új lehetőségekre a romantikában.

A bolygóknak köszönheted mindezt, melyek igen aktívak lesznek. Az április Merkúrral, a kommunikáció bolygójával indul, ami hátráló mozgásba kezd, és ez kommunikációs problémákat okozhat április 1-jétől 24-éig. Győződj meg róla, hogy világosan fejezed ki magad minden területen, különösen, ha az életed és a szerelem a téma.

A tavaszi energiák megérkezésével és az ébredő természettel analóg módon az emberek is intenzívebbé válnak: "Ha valamit akarsz, szerezd meg. Ha meglátsz valamit a polcon, és tudod, hogy fantasztikusan fog állni rajtad, szerezd be. Ha van egy aranyos lány, akit kedvelsz, aki hirtelen szingli lett, lépj!" - ez a kos szezon végének a jelmondata.

Ez a hónap az akciókról szól, különösen, amikor a szerelem bolygója, a Vénusz, gyorsan áthalad a tüzes Kos jegyén, egybeesve egy napfogyatkozással április 8-án. A hónap azzal zárul, hogy érzéki hangulatban merülünk el a mély gondolkodású Skorpióban a teljes hold idején. Ez egy igazán intenzív időszak. A 23-án körülbelül mindenki számára érzéki, érzéki energiákat hoz.

KOS (MÁRCIUS 21-ÁPRILIS 19)
Párkapcsolatban: Áprilisban minden a őszinteségről szól közted és a partnered között, akkor is, ha fájdalmas. Lehetséges, hogy az utóbbi időben elhallgattad a dolgokat, vagy figyelmen kívül hagytál néhány nagyobb, fenyegető problémát a jó idő kedvéért. De ez a hónap arról szól, hogy szembe nézz ezekkel a problémákkal fej-fej mellett. Fogadd el a sebezhetőséget, és nyíltan oszd meg igényeidet; az őszinteség csak megerősíti a köteléket, ha a megfelelő személlyel vagy. A 23-i teljes hold mélyebb intimitást fog felfedni a kapcsolatodban. Hajolj bele ebbe, és engedd meg a partnerednek, hogy valóban lássa minden oldaladat.

Szingliként: Ebben a hónapban úgy érezheted, mintha valaki megrázta volna az életedet, mint egy salátát. Hajolj bele az ismeretlenbe ebben az időszakban, és keresd az új embereket vagy romantikus lehetőségeket, amelyek megjelenhetnek ezen nagy változások idején. Ne felejtsd el önmagad lenni, Kos! Ha kapcsolatot akarsz létesíteni és olyan kapcsolatot kívánsz, amely hosszú távon is megmarad, akkor hajlandónak kell lenned őszinte, sebezhető és világos a kommunikációdban. Ha kitárod magad és a szívedet, valószínűleg igazi romantikával leszel jutalmazva.

BIKA (ÁPRILIS 20-MÁJUS 20)
Párkapcsolatban: Ha úgy érzed, mintha te és a párod az utóbbi időben szobatársakként viselkednétek, itt az ideje változtatni. Habár nehéz lehet összehangolni az időbeosztást, prioritásként kell kezelned a kapcsolatotokat, az intimitást és az összetartó kapcsolatotokat, hogy továbbra is fejlődhessetek párként. Ha tehetitek, tervezzetek egy romantikus kikapcsolódást, csak ketten, hogy igazán felforrósítsátok a dolgokat (talán a 23-i teljes hold körül?). Ünnepeljétek egymás eredményeit, és csak élvezzétek egymás társaságát igazán. Ez lehetővé teszi a jobb kommunikációt, valamint többet azokból a édes romantikus pillanatokból, amelyekre vágytok.

Szingliként: Szingli Bikák, az első néhány napban különösen álmodozóan és romantikusan érezhetitek magatokat, szóval használjátok ki ezt az időt. Küldjetek üzenetet a kiszemeltnek, hogy terveket tegyetek, vagy csatlakozzatok egy társkereső alkalmazáshoz, hogy átélhessétek a kapcsolatok édes energiáját. Ahogy haladunk áprilisban, a figyelmetek befelé fordul, miközben dolgoztok azon, hogy valóban gondoskodjatok magatokról. Hamarosan eljön a születésnapi időszakotok, és itt az ideje, hogy őszintén szembenézzetek a céljaitokkal és az öngondoskodási rutinotokkal. Gondoljátok át, mit szeretnétek az életetek romantikus részében ebben az évben, és figyeljetek oda körülöttetek lévő emberekre. Lehetséges, hogy a tökéletes partner közel van, de még csak nem is sejtettétek!

IKREK (MÁJUS 21–JÚNIUS 20)
Párkapcsolatban: Ikrek, te és a párod nagyon elfoglaltak vagytok ebben a hónapban, és ez új lendületet ad a kapcsolatotoknak. Élvezzétek ki a legjobb pillanatokat a szeretteitekkel, és élvezzétek ki ezeket az eseményeket és terveket egész hónapban. Még ha olyan eseményre hívnak meg, amire általában nem mondanál igent, ez a hónap lehetőséget kínál arra, hogy új dolgokat próbáljatok ki és igazán élvezzétek az életet (és a kapcsolatotokat!). Merkúr, a kommunikáció bolygója hátráló mozgást végez ebben a hónapban, ami kommunikációs problémákat eredményezhet a legtöbb csillagjegy számára. Amíg nyugodt maradsz és prioritásként kezeled a pároddal való megértést, könnyedén átvészelitek a bármilyen nehézségeket ebben a hónapban.

Szingliként: A szerelem a levegőben van, szingli Ikrek, ha nyitott szívvel és szemmel jársz. Lehetséges, hogy új ismerősre találsz, amikor a mindennapi teendőidet végzed, úgyhogy figyeld azokat a helyzeteket, ahol új emberekkel találkozhatsz – legyen szó akár a megszokott ingázásról. Soha nem lehet tudni, hogy éppen melyik pillanatban találkozol valakivel, aki megváltoztatja az életedet. Lehet, hogy az a személy, akivel kapcsolatba kerülsz, nem az általad megszokott típusú, de ne hagyd, hogy ez gátoljon egy értékes kapcsolat kialakításában. Hagyd a múltat mögött és indulj el egy váratlan romantikus úton ebben a hónapban!

RÁK (JÚNIUS 21–JÚLIUS 22)
Párkapcsolatban: Ugorj ki és lendítsd fel a dolgokat ebben a hónapban, Rák! Lehetséges, hogy te és a párod az elmúlt télben kicsit hibernáltatok, ami teljesen rendben van, de itt van a tavasz, és készen áll az, hogy megvilágítsa a szerelmi életedet. Ragadd meg az esélyt, hogy új dolgokat próbáljatok ki együtt a szerelmeddel. Szerezzetek jegyet egy zenei fesztiválra, tervezzetek egy elegáns randit, vagy egyszerűen csak üljetek be egy délelőtti kávéra abba a helyre, amit mindketten szerettek. Ezek az élmények új lendületet adhatnak a kapcsolatotoknak. Bármilyen tevékenységet is végeztek, élvezzétek azt, hogy látjátok és értékelitek egymást párként. Bízzatok a kapcsolatotok erejében, és engedjétek meg magatoknak, hogy sebezhetőek és intim kapcsolatba kerüljetek egymással, különösen a Skorpió jegyében zajló teljes holdkor, április 23-án.

Szingliként: Ideje kibújni a héjadból, szingli Rák. Bár néha visszahúzódsz a társasági eseményektől, április arra hív, hogy a figyelem középpontjába kerülj. Ragadd meg az energiát és lépj ki a nyilvánosság elé, legyen szó egy baráti buliról vagy egy új edzésosztályról. Fogadd el a pozitív gondolkodást, és meríts erőt a magabiztosságodból, amikor navigálsz a társkeresés világában. Lehet, hogy még egy ismerős barát is megjelenik az életedben, aki felkelti az érdeklődésedet! Nyitott szemmel járj az új élmények és kapcsolatok iránt, és bízz benne, hogy az univerzum különleges dolgokat tartogat számodra.

OROSZLÁN (JÚLIUS 23–AUGUSZTUS 22)
Párkapcsolatban: Ideje felfedezni a világot a pároddal, Oroszlán! Kezdjetek keresgélni ajánlatokat a Kayakon, vagy keressetek egy Airbnb-t azon a városon belül, amit mindig is szerettetek volna meglátogatni. Bár fontos, hogy elfoglaltak legyetek és fókuszáltak maradjatok a szakmai és személyes célok elérésére, az élet élvezete a szeretetteljes élet élvezetével egyenértékű fontosságú. Győződjetek meg róla, hogy ebben a hónapban minőségi időt szenteltek a kapcsolatotoknak, szórakoztató programokat szerveztek és mély beszélgetéseket folytattok. A kapcsolatotok csak még erősebb lesz emiatt.

Szingliként: Szingli Oroszlán, élvezd a kalandos szellemet ebben a hónapban, és merülj el az életben! Lehetséges, hogy egy kicsit utazol ebben a hónapban, legyen az munkával vagy szórakozással kapcsolatos. Ha így van, tartsd nyitva a szemedet, mert a csillagok arra utalnak, hogy valahol az ismerősek körén kívül találsz egy flörtöt ebben a hónapban. Élvezd ki a romantikus energiát, és maradj nyitott – az ideális személy lehet ott, ahol legkevésbé várnád. Aztán a Skorpió jegyében zajló teljes hold, április 23-án lehetőséget ad számodra, hogy még mélyebben kutass az intim kapcsolatok és az összeköttetések világában. Csak győződj meg arról, hogy felméred, mit keresel egy partnerben, mielőtt elköteleznéd magad.

SZŰZ (AUGUSZTUS 23–SZEPTEMBER 22)
Párkapcsolatban: Lehet, hogy a hónap elején némi súrlódás tapasztalható a pároddal, és ez rendben van. Természetes vitatkozni egy kapcsolatban; csak győződj meg róla, hogy nyugodtan maradsz és tisztán és szeretettel kommunikálsz. A túlzott aprólékoskodás vagy a folytonos veszekedés csak energiaelvonás lehet, ezért próbálj meg egyensúlyt és méltányosságot találni a kapcsolatodban. A Skorpióban lévő teljes hold április 23-án az intim kapcsolatok és az érzelmi kapcsolódás előtérbe kerülését hozza, és visszahozza téged és a párodat az útra. Legyél őszinte és kövesd a szívedet, és nem hibázol, Szűz!

Szingliként: Vannak olyan párokat az életedben, akiket ideálisnak tartasz, Szűz? Ahelyett, hogy lelkesednél magad alatt amiatt, hogy nincs meg, amit másoknak van, próbáld meg használni a körülötted lévő embereket inspirációnak. Így tisztábban láthatod, hogy mit keresel egy kapcsolatban. A Merkúr hátráló mozgása visszahozza az régi lángokat és kapcsolatokat, amelyekre régóta nem gondoltál. De csak azért, mert valaki a múltadból felbukkan, az még nem jelenti azt, hogy vissza kellene csúsznod a régi viselkedési mintákba. Maradj hű önmagadhoz és határaidhoz ebben az időszakban. Nyilvánítsd ki magadat és az igényeidet lehetséges partnereiddel, különösen a Skorpióban zajló teljes hold idején, április 23-án. Az idő az ideális kapcsolat megtalálására, Szűz; csak önmagadnak kell lenned.

MÉRLEG (SZEPTEMBER 23–OKTÓBER 22)
Párkapcsolatban: Mérleg, prioritást kell adnod az őszinte kommunikációnak és az egyenlőségnek ebben a hónapban. Érzed, hogy kiegyensúlyozott a kapcsolatod? Vagy kimeríted magad, miközben a partnered csak sodródik? Vizsgáld meg a kapcsolatodban folytatott munkát, mind érzelmileg, mind fizikailag, és győződj meg róla, hogy értékelve érzed magad. Ha valami nincs rendben, fontos, hogy egyértelműen kifejezd ezt a partnerednek. Az igazság kimondása lehet ijesztő, de a partnered szeret téged, és értékelni fogja a közvetlen kommunikációd. Amikor április 19-én beköszönt a Bika szezon, már inkább a kapcsolatodban leszel gyökerező. Élvezd ki ezt az időt!

Szingliként: Szingli Mérleg, csábító lehet különböző verziókba átváltozni azért, hogy megfelelj másoknak, és neked ez sikerül is. De az igazi önmagad lenni sokkal jobban érzi magát, és hosszú távon szolgál téged. Ez a Merkúr hátráló mozgása régi lángokat és kapcsolatokat hoz vissza, amelyekre régóta nem gondoltál. De csak azért, mert valaki a múltadból felbukkan, az még nem jelenti azt, hogy vissza kellene csúsznod a régi viselkedési mintákba. Maradj hű önmagadhoz és határaidhoz ebben az időszakban. Nyilvánítsd ki magadat és az igényeidet lehetséges partnereiddel, különösen a Skorpióban zajló teljes hold idején, április 23-án. A szerelem ott van a karnyújtásnyira, Mérleg; csak önmagadnak kell lenned.

SKORPIÓ (OKTÓBER 23–NOVEMBER 21)
Párkapcsolatban: A csapatmunka működik, Skorpió. Ez érvényes az életben és a kapcsolatodban egyaránt. Fogadd örömmel az apró dolgokat ebben a hónapban a partnereddel, például egy íróasztal összeállítását, egy új étel elkészítését vagy egy festőórára való kipróbálást. Egy közös tevékenység felett lelkesedni nagyszerű módja annak, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz és új módon támogassátok egymást. Használd ezt az időt arra, hogy igazán újra elkötelezzétek magatokat egymás iránt és fogadjátok el a kapcsolatotokat. Majd a 23-án bekövetkező teljes hold a jegyedben kiemeli sebezhető oldaladat, és tökéletes időpont arra, hogy megoszd a fejedben lévő félelmeket. A partnered értékelni fogja.

Szingliként: Szingli Skorpió, az összekapcsolódás lehetőségei mindenütt ott vannak. Csak figyelj oda! Amikor a mindennapi életedben mozogsz, nézd meg, hogy van-e valaki, aki felkelti az érdeklődésedet - legyen szó akár a bevásárlásról vagy az edzőteremben végzett szünetről. Sose lehet tudni, hogy kit fogsz találni, és lehet, hogy az a személy, akit keresel, épp előtted áll. Győződj meg róla, hogy áprilisban is aktív a társasági életed! Érzed a szenvedélyes Skorpió önmagadat, és az emberek észrevesznek téged.

NYILAS (NOVEMBER 22–DECEMBER 21)
Párkapcsolatban: Ez a hónap a szórakozásról szól, Nyilas! Tervezz egy randevú estét magatoknak a pároddal, ahol igazán élvezhetitek egymás társaságát. Keményen dolgoztál, és most itt az ideje a pihenésnek. A szenvedély a tetőfokán van, így próbálj ki új dolgokat a hálószobában és azon kívül is, Nyilas. A Skorpióban lévő teljes hold, egy érzelmes vízjegy, az intimitást és az önismeretet hozza a kapcsolatotokba. Használd ezt az időt a kapcsolatotok elmélyítésére és tisztánlátásra a jövővel kapcsolatban. Ha tudsz, talán tervezhetsz egy kis kiruccanást vagy otthonmaradást?

Szingliként: Szingli Nyilas, élvezd az életet ebben a hónapban! A hónap eleji napfogyatkozás a szórakozást állítja a te életed középpontjába. Menj el magadnak randevúkra, próbálj ki új órákat, ismerkedj meg új emberekkel, és nyisd meg magad a romantikára. Ez az időszak a kockázatvállalásról és a komfortzónából való kilépésről szól a társkeresésben. Bízz az ösztöneidben, és ne félj azokat a kapcsolatokat követni, amelyek izgatnak téged. A hónap végén talán már inkább megfontoltabb leszel, tehát próbálj meg kicsit elvonulni, ha teheted, és esetleg használd fel azt, hogy tisztán láss a kapcsolati célok tekintetében.

VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20–FEBRUÁR 18)
Párkapcsolatban: Ebben a hónapban, Vízöntő, győződj meg róla, hogy nyitott és őszinte vagy a partnereddel és tisztában vagy a prioritásaiddal. Tekintsd ezt a hónapot egy ellenőrzési időszaknak, amikor meggyőződhetsz arról, hogy minden zökkenőmentesen működik-e a kapcsolatotokban. Beszéljétek át az esetleges kihívásokat, és időt szánjatok arra, hogy emlékezzetek rá, miért szerettetek egymásba kezdetben. Most nem az idő a érzéseid elrejtésére. A partnered értékelni fogja az őszinteségedet és azzal a szeretetteljes megközelítéseddel fog hozzád fordulni, amit megérdemelsz!

Szingliként: Szingli Vízöntő, a hónap eleji napfogyatkozás sötétedés a kommunikációt hozza a középpontba. Ha eddig kerülgetted a kényelmetlen beszélgetéseket a "szituációs kapcsolataidban", most az az idő, hogy szembe nézz velük fej-fejbe. Győződj meg róla, hogy őszinte vagy önmagaddal, amikor potenciális partnerekkel vagy: Megmutatod a valódi éned? Kifejezed, amit akarsz? A furcsaságaidat felvállalva és önmagad kifejezésével csak az igaz embereket vonzod közelebb. Csak akkor, ha nyitott vagy az új kapcsolatokra és élményekre, megtalálod azt, aki összhangban van az értékeiddel és szükségleteiddel.

HALAK (FEBRUÁR 19–MÁRCIUS 20)
Párkapcsolatban: Ebben a hónapban igazán jól érzed magad, Halak, és a partnered imádja ezt. Tartsd fenn ezt a szexi energiát egy szórakoztató randi est tervezésével vagy egy kis kiruccanással áprilisban. Ez egy nagyszerű idő arra, hogy álmodozzatok közösen a jövőről, és csak igazán újra fellobogtassátok a tüzet otthon, bármi is legyen az a módszer, ami számodra a legjobb. Talán előveszitek a fehérneműket és játékokat, megnyitjátok az utat a mély beszélgetésekhez, vagy mindkettőt. Csak rajtatok múlik - élvezzétek a közös időt a partnereddel ebben a hónapban.

Szingliként: Szingli Halak, itt az ideje, hogy saját sorsod kovácsa legyél! Ha szeretnél megtalálni valakit, nem töltheted minden idődet a szobádban naplózva. Frissítsd fel a társkereső profilodat, takarítsd ki a teret, és tedd ki magad. Romantikus lélek vagy, és az új emberekkel való szórakoztató randevúk izgalmas energiát hoznak az életedbe. Bízz a romantikus oldaladban, és hívd meg valakit randizni ebben a hónapban. Nincs vesztenivalód! A Skorpióban lévő teljes hold április 23-án tökéletes időpont a közvetlen és őszinte beszélgetésekhez, szóval győződj meg róla, hogy őszinte vagy az új szerelmi érdeklődéseiddel szemben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás