promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila végre megmutatta álomtestű, fiatal szerelmét, a Keresztanyu nézőinek ismerős lehet a dúsajkú, gyönyörű színésznő
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Árpa Attila 19 évvel fiatalabb színésznő szerelmével jelent meg a vörösszőnyegen.

Árpa Attila egy kulcsfontosságú ember volt annak idején az RTL Magyarországnál, nagyon sokat köszönhet neki a médiavállalat, hiszen amikor 1999-ben, 28 évesen kreatív igazgató lett az RTL Klubnál, ő találta ki a Való Világ ötletét, illetve olyan sikerműsorokat indított el, mint a Legyen Ön is milliomos! vagy a Heti hetes; igaz, már nem szeretné, ha a nevét megemlítenék a műsorral kapcsolatban, mert nem éppen békésen, végkielégítés nélkül távozott annak idején a csatornától.

Meg is jelent neki 2004-ben egy könyve, amiben kiteregette a csatorna szennyesét. Ezt követően a TV2 médiatanácsadója volt, emellett 2011-ben Klausmann Viktorral együtt vezették a Story4-en a Szerencsekerék című műsort.

2004-ben jegyezte el kedvesét, a Cápák között üzletasszonyát, Tomán Szabinát, akit aztán 2005-ben az édesapja dunaszigeti birtokán vett feleségül. 2007-ben született meg lányuk, Amira Johanna, 2009-ben pedig a családhoz csatlakozott nevelt lányuk, Niki is. Így voltak még jó pár évig, aztán 2016-ban Árpa Attila és Tomán Szabina bejelentette, hogy egy ideje már nem élnek együtt.

Árpa Attilára 2019-ben talált rá újra a nagy szerelem, ekkor lett párja a nála 19 évvel fiatalabb színésznő, aki a Keresztanyu és a Hotel Margaret nézőinek is ismerős lehet. Czakó Alexandra olyan produkciókban vállalt eddig szerepet, mint a Holnap tali!, a Rossz versek, a Hotel Margaret, A Séf meg a többiek, és a Keresztanyu, most pedig a legújabb mozifilmben láthatjuk őt, a Bonus Trip: Szolgálunk és jogvédünk című akció-vígjátékban, aminek vörösszőnyeges premierjére természetesen Árpa Attila és Czakó Alexandra együtt ment el.


Erre valószínűleg sokan nem számítottak, hiszen még A Nagy Ő előtt Árpa Attila szakított a színésznővel, majd miután elváltak útjaik a forgatáson megismert Nyergesi Tímeával, ismét arról beszélt, hogy új párja van, de azt nem árulta el, hogy kicsoda. Most azonban a Bonus Trip bemutatóján végre kiderült, hogy a színész-rendező újra egy párt alkot a 19 évvel fiatalabb Alexandrával, és nagyon boldognak látszanak.

Korábban már felmerült köztük a gyermekvállalás, lehet, hogy most újra visszatérnek majd ehhez a kérdéshez.

(Árpa Attila és Czakó Alexandra a Mátrix: Feltámadások című film premierjén 2021-ben. Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás