promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél a zuhany alatt simul szerelmesen Istenes Bencéhez, szokatlanul intim fotót rakott ki a sztárpár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence zuhanyzós képet rakott ki a feleségével.

Istenes Bence és Csobot Adél az ország egyik leghíresebb sztárpárja. Annak idején még az X-faktorban ismerkedtek össze, amikor Bence volt a műsorvezető, Adél pedig versenyzőként szerepelt a tehetségkutatóban. Azóta családot alapítottak, közös gyermekeik születtek, de továbbra sem házasodtak össze - ez egy komoly tévhit, amit sokan hisznek róluk. Úgy látszik, Istenes Bence és Csobot Adél számára nem fontos a papír, mondjuk sokan választják ezt az utat, mondván ha szeretek valakit, akkor is tudja, hogy vele akarom leélni az életemet, ha nincs az ujján egy karikagyűrű.

Mint arról sok hírportál számolt be a közelmúltban, a sztárpár nemrég Balira utazott ki a gyerekekkel együtt, de külön-külön: először Adél repült ki a gyerkőcökkel még március végén, majd Bence valamivel később csatlakozott hozzájuk.

Most, hogy újra együtt a család, Istenes Bence elkezdett újra képeket posztolgatni a közösségi oldalára. Meseszép fotókon mutatta meg Balit, hogy milyen csodálatos helyen vannak éppen, de az összeállításba becsúszott egy intim zuhanyos kép is.

Ugyanis Bence egy olyan fotográfiát is megosztott, amin éppen a zuhany alatt simulnak szerelmesen egymáshoz.

Ez a bizonyos fotó az alábbi válogatás második képén látható, Adél háttal áll rajta, és a méretes bambuszlevelek is igen sokat kitakarnak a látnivalóból. Érdemes egyébként végignézni Bence képeit, mert akad köztük tájkép is az Ubud nevű településről, utcakép, de még ételfotó is, hogy milyen finomságok vannak Balin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás