promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült Kamilla királyné lányának féltve őrzött titkaira, Laura hosszú idő után bukkant fel újra
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kamilla királyné lánya nem sűrűn mutatja meg magát a nyilvánosság előtt.

A brit királyi család háza tájáról mostanság igen aggasztó hírek érkeztek, hiszen két nagyon fontos személy, III. Károly király és Katalin hercegné is rákbetegséggel küzd. Amíg az ő kezelésük tart párjaik Kamilla királyné és Vilmos herceg természetesen sokkal nagyobb részben veszik ki magukat a királyi rangjukhoz járó kötelezettségeikből.

A bulvársajtó pedig természetesen így is előszeretettel turkál a múltjukban. Most például Kamilla királyné első házasságából született lányának életét mutatták be az olvasóknak. 

Kamillának a Károly királlyal való házassága előtt Andrew Parker Bowles volt a férje, akivel két gyermekük is született, Tom Parker-Bowles valamint Laura Lopes. Károly király feleségének lányáról azonban csak vajnyi kevés információt lehetett eddig tudni.

Laura Lopes

Laura Rose Parker Bowles tehát Kamilla és Andrew Parker Bowles második gyermekeként született 1978. január 1-jén. A lány pedig bátyjával Tommal, Wiltshire megyében, először a Bolehyde Manorban, majd a Middlewick House-ban töltötték gyermekkorukat.

Laura később a a St Mary’s Shaftesbury katolikus lányinternátusban és a Heywood Preparatory Schoolban tanult, majd az Oxford Brookes Egyetemen folytatta tanulmányait, ahol művészettörténetet és marketinget hallgatott, egyébként Katalin hercegnéhez hasonlóan.

A művészet életre szóló szenvedély Laura számára. 2005-től londoni Space Galéria vezetője volt, majd később társalapítója lett az Eleven nevű képzőművészeti galériának Belgraviában.

Magánélete

Ami a magánéletét illeti Laura 2006-ban Wiltshire-ben ment hozzá Harry Lopeshez, aki korábban Calvin Klein modellként dolgozott, azóta pedig könyvelőként dolgozik. Mesébe illő esküvőjükön pedig természetesen jelen voltak a barátok és családtagok, köztük Vilmos herceg, Harry herceg is.

Laurának és Harrynek azóta három gyermeke született, a 15 éves Eliza, valamint a 14 éves ikerfiaik, Gus és Louis.

Egy érdekes történet velük kapcsolatban, hogy a koronázás alkalmával Gus és Louis nagymamájuk, Kamilla királyné mellett jelentek meg a Buckingham-palota erkélyén, de Gusnak akkor éppen nagy fájdalmai voltak, mert néhány nappal a koronázás előtt biciklis balesetben eltörte a karját. Ő mégis rendkívül bátran viselkedett és ebből semmi sem látszott pótnagypapájának élete nagy napján.

Kamilla lányának életéről az alábbi videóból még ennél is többet megtudhatsz!

Forrás: Hello Magazine / Kiskegyed

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás