promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
El sem hinnéd, hány éves a Szellemirtók sztárja, mindenki a formáján ámul
Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy banális véletlen miatt lekapta a zakóját, így került a figyelem középpontjába.

Foltos lett a zakója, ezért levette és csak egy farmerben, valamint egy fekete pólóban pózolt az új Szellemirtók-film londoni fotózásán Ernie Hudson, aki 78 évesen fiatalokat megszégyenítő formában van.

A következő napokban végigsöpörtek az interneten a Hudsonról készült fotók, az emberek pedig valósággal el voltak ájulva tőle, amit a kommentek is tükröztek:

"Édes Jézusom, valakinek a nagypapája után vágyakozom"

- írta az egyik hozzászóló az X-en.

Hudsont a People magazin kérdezte arról, mit szól a körülötte kialakult felhajtásról: "Jó érzés, hogy észreveszik. Egy kicsit meglepett, ami az elmúlt pár napban történt” – fogalmazott.

Elmondása szerint felnőtt élete nagy részében viszonylag ugyanúgy nézett ki, csak eddig a feleségén kívül szinte senki sem vette észre.

"Mindig is meglehetősen jó formában voltam, próbáltam egészséges lenni. Igaz, a karrierem legtöbbször nem engedte, hogy a fizikumomra koncentráljak, na meg általában én voltam az öltönyös fickó a filmekben”

– viccelte el a kérdést.

Hudson persze tett is azért, hogy így nézzen ki, bevallása szerint akkor döntött az életmódváltás mellett, amikor a hetvenes évei elején elkezdtek rá felszaladni a zsírpárnák. Ma már heti három nap jár edzőterembe, személyi edzővel és pilates oktatóval is dolgozik.

"Amikor találkozom az edzőmmel, olyan gyakorlatokat csináltat velem, hogy a következő napokban mindenem sajog. De bármennyire is fájdalmas, valójában nagyon is élvezem” – vallotta a színész, aki hozzátette, hogy feleségével együtt arra törekszik, hogy minden nap legalább tízezer lépést megtegyenek.

"Mindig is inkább lelki oldalról tekintettem a testiségre, mint fizikai szempontból"

– mondta Hudson, aki elárulta, hogy általában dél és este 7 óra között eszik, és nagyon odafigyel a megfelelő folyadékbevitelre is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás