promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már most utálják az új Szellemirtókat
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mostanság egyre népszerűbben úgy akarják becsalogatni a moziba a hölgyeket, hogy női főhősökkel próbálnak dolgozni a mozik. Ezzel amúgy nincs is semmi baj, mert tényleg el volt hanyagolva ez a műfaj. Most először is azt kell leszögeznünk, hogy ebben semmilyen diszkrimináció nincs. Egy nő ugyanúgy lehet elnök, cégigazgató, katona, tűzoltó, de akár szellemirtó is. A női egyenjogúság most amúgy is tökre felkapott volt a sajtóban. Persze a Szellemirtóknak nem ezért akartak női rebootot készíteni, hanem mert az eredeti ötletet a mai szem előtt tartott marketinggel akarták még jobban megerőszakolni. Szóval az egész - cseréljük le a főszereplőket csajokra - dolog működhetne, ha ebből vicces dolog sül ki, de jelenleg nem úgy néz ki.

A dislike cunami a film előzetésénél indult be, ahol a filmből 2 percet se tudtak normálisan összevágni, hogy az csábító legyen. A 30 milliós nézettségből cikkünk írásakor 720 ezer dislikeon állt a trailer, és jóslatunk szerint át fogja lépni a 800 ezret is. Ezzel a női Szellemirtók beírta magát a YouTube történetébe, ahol még sosem szerepelt ilyen rosszul előzetes. Még az Arany Málnán taroló „A szürke ötven árnyalata” is csak 32 ezer nem tetszést tudott összeszedni a bemutatójával, pedig ha volt rossz film mostanság, hát az az volt.

szellem2

A film itthon is elég szép reklámot kapott, így bukni valószínűleg nem fog nagyot. A gyerekek ilyenkor már noszogatják apucit, hogy ugye elmegyünk majd az új Szellemirtókra? A fiatalság megmozdításához olykor tényleg elég egy kis Scooby-Doo CGI. Azonban szögezzük le még egyszer, a kullt rajongók valószínűleg nem azért osztogatják a dislikekokat, mert nők a főszereplők, inkább az van a háttérben, hogy Hollywood ötletszegény gyára egy újabb klasszikust akar megrontani, ismét.
 
A Szellemirtók csapatában Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones lesz benne. Bárki bármit is mond, Melissa McCarthy cuki, de még mindig borzalmasan tehetségtelen. Az előzetes mindenesetre tényleg kaka lett, panaszt tenni jelenleg dislikeokkal lehet.
 
Torony
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás