promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már a kutya sem kíváncsi Jennifer Lopezre: végleg befellegzett a brutális testű latin bombázónak?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez turnéjára egyáltalán nem fogynak a jegyek.

Nagyot akart kaszálni új turnéjával Jennifer Lopez, ám úgy tűnik most teljesen újra kellett gondolnia mindent, a jegyeladások ugyanis egyáltalán nem tükrözték a várakozását. A világsztárnak ez miatt az észak-amerikai turnéjának hét dátumát is le kellett mondania, most pedig úgy döntött inkább stratégiát vált és átnevezi turnéját.

Jlo még idén februárban jelentette be, hogy öt év után először turnéra indul. A tervezett turné pedig egybeesik legújabb albuma, a This Is Me… Now és a hozzá készített két film megjelenésével, a jegyek azonban egyáltalán nem fogytak olyan ütemben, ahogyan az énekesnő és menedzsmentje szerették volna, így nemrégiben teljes titokban le is mondtak jó pár helyszínt az eddig meghirdetettek közül.

A kétségbeesés miatt pedig Lopez és a szervezők új taktikát alkalmaztak és átnevezték a korábban az album neve alatt futó turnét This Is Me… Live| The Greatest Hits-re, nyilvánvalóan azért hogy a rajongók ebből azt szűrjék le, hogy az énekesnő korábbi nagy slágerei is felcsendülnek majd a koncerteken.

A This Is Me… Now  egyébként a februári megjelenése után csak nagyin nehezen találta meg a közönségét, felkerült ugyan a Billboard 200-as listáján a 38. helyre, de ez JLo esetében egyáltalán nem számít jó eredménynek, kilenc stúdióalbuma közül ugyanis mindössze ez volt a második, amely kicsúszott a top 10-ből.

Amit az új albumról tudni kell, hogy egy 20 millió dolláros multimédiás projekt részeként jött létre, amely a most átnevezett turnét és két filmet is magába foglalt. Ezek pedig nemcsak az énekesnő életét dokumentálják, de azt is, hogy újra összejött egykori szerelmével, Ben Affleckkel, aki mostanra már a férje is.

Az érdeklődés azonban úgy tűnik mégsem akkora mint számítottak rá, így felmerülhet a kérdés, hogyan alakul majd a továbbiakban Jennifer Lopez karrierje ha folytatódik ez a tendencia.

Forrás: 24.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás