promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Atomciki videón, ahogy Jennifer Lopez reklamál egy kasszánál, ennyire pénzszűkében van a népszerű énekesnő?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez a világ egyik legjobban fizetett énekesnője, ezért is egészen döbbenetes a felvétel, amin szerepel.

Sokak kedvenc énekesnője Jennifer Lopez, akinek az élete egy valóságos tündérmesébe illik bele. Gyakran hallani, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó, azonban ő beteljesítette sok nő való, igazi, hollywood-i álmát: 17 év után visszataláltak egymáshoz egykori kedvesével és azóta ismét magukra vették az álompár státuszt. Ben Afflecket sokan a világ legszerencsésebb férfijának tartják, ugyanis nem túlzás azt állítani, hogy Jlo (ahogyan a rajongói hívják) kivételes szépségű hölgy.

Most azonban egy egészen más jellegű, a szexitől a lehető legtávolabb álló videót szeretnénk megmutatni nektek. A helyszín egy sokak számára ismerős környezet: kasszaszalag meletti sorbanállás. Itt dolgozik Shirley, aki egy teljesen átlagos munkanapján szolgálja ki a vásárlókat.

Hirtelen azonban egy egészen szürreális konfliktusban találja magát szegény lány, aki csak szeretné elvégezni a munkáját. Egyszer csak egy bosszús vásárló tűnik fel, aki egészen számonkérő hangnemben kezd el vele kommunikálni, ez a vásárló pedig nem mást, mint Jennifer Lopez.

A meglepő a dologban, hogy név szerint keresi a szerencsés/szerencsétlen (mindenki döntse el) kasszást, aki megdöbben a találkozástól, azonban attól még jobban amit a világsztár a szemére vet: kiderült, hogy magára haragította Lopezt, mivel egy mobiljátékban kibabrált vele.

Egészen konkrétan megtámadta a sztár által kreált várost és virtuális hadviselést folytatott ellene. A szegény kasszáslány pironkodva nézi a telefonját és bizoy valós: valóban legyőzte a latin énekesnőt, illetve plusz poénfaktor, hogy akkor még híre-hamva sem volt a kibékülésnek, azonban a harciás lány Jlo utáni áldozatát Ben-nek hívják.

A videó végét nem lőjük le, itt nézhetitek meg az egész kínos/vicces videót, de előre szólunk, szokatlan szerepben láthatjátok majd Jennifert:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás