promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégis van remény a rákban szenvedő Katalin hercegné számára: váratlan fordulat vethet véget a királyi családban uralkodó széthúzásnak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, mégis van remény Katalinéknak.

Katalin hercegné ugyan minden erejével azon van, hogy kigyógyuljon a rákból, azért igyekszik elrendezni a belső konfliktusokat a királyi családban: még arra is örömmel hajlana, hogy kibéküljön Harry feleségével, Meghan Markle-vel.

Mint nemrég kiderült, Vilmos és Katalin nemrég megkereste Meghant és Harryt, és arra kérték őket, hogy hozzák el a kis Archie herceget és Lilibet hercegnőt hozzájuk látogatóba. Meghan Markle azonban azonnal visszautasította ezt a meghívást - ez nagyon rosszul esett a rákkal küzdő hercegnének.

„Semmilyen esély nincs arra, hogy Meghan elhozza a gyerekeket az Egyesült Királyságba. Hiába hívta meg magukhoz őket Katalin és Vilmos a békülés jegyében, ez a próbálkozás egyelőre nem vezet semerre sem”

- nyilatkozott a témában egy szakértő.

Azonban most váratlan fordulat állhat be, talán véget érhet a széthúzás a királyi családban, és a felek ráléphetnek a megbocsátás ösvényére. Divatszakértők elemezték Meghan Markle ruháját, amiben egy Los Angeles-i kórházban tett látogatást még március 21-én, és felfedeztek rajta egy olyan apróságot, ami akár azt is jelentheti, hogy Meghan végre hajlandó kibékülni Vilmossal és Katalinnal.

Meghan egy virágmintás Oscar de la Renta ruhában ment el az eseményre - a virágok ugyebár a tavaszt és az újjászületést szimbolizálják elsősorban, de mindezek mellett valami egészen mást is. A tavaszias hangulatot árasztó ruhával Meghan titkos üzenetet küldhetett Katalinnak arra vonatkozóan, hogy hajlandó elásni a csatabárdot. Egyébként nem ritkaság, hogy a királyi család tagjai a ruháikkal üzengetnek egymásnak - ezt Meghan is megtanulta tőlük.

„A hercegné egyértelműen üzenetet küldött a virágokkal, és nem csak a gyerekek napját akarta feldobni. A tisztaságot, az optimizmust és a barátságot szimbolizálja a virágzás, és megrendítő módon a virágok a megbocsátást is jelentik. Lehet, hogy ezzel Meghan olajágat nyújt Katalinnak?”

- nyilatkozott a The Sun-nak Amber Graafland divatszakértő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás