promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Verebes István megmutatta ritkán látott feleségét, Ágnes az egyetlen nő akihez a Heti Hetes sztárja a mai napig hűséges
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Verebes István még 1996-ban vette feleségül Ágnest.

A ma már élő legendának számító Verebes István még az 1980-as években vált ismertté, amikor a Magyar Rádiónál vezetett kabaréműsorokat, majd a rendszerváltás után állandó műsorvezetője lett az MTV Nap-kelte című, szombat reggeli műsorának egészen 2009-ig.

Amit pedig pályájáról még tudni érdemes, ám bizonyára sokan tisztában vannak vele, hogy 1990-től 1993-ig a Komédium Színház, majd 1993-tól 1998-ig a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház igazgatója lett. Arra is sokan emlékezhetnek, hogy 1999–2005 között  Heti Hetes közéleti műsor állandó szereplője volt. Ezt követően 2010. február 1-jétől a Mikroszkóp Színpad igazgatója lett, 2015 óta pedig a Turay Ida Színház egyik rendezője is.

A kiváló rendező már hosszú évtizedek óta ismert a nyilvánosság előtt, így bizonyára sokakat érdekelnek a magánéletének a részletei is. Nos Verebes Istvánról tudni lehet, hogy négy házasságból három gyermeke született: Verebes Zoltán (1978, művészneve: Pater Sparrow) filmrendező, 1980-ban látta meg a napvilágot Verebes Linda, aki színésznőként tevékenykedik, legkisebb gyermeke Verebes Mihály pedig 1997-ben született.

Ami pedig a szerelmi életét illeti, Verebes István már a negyedik házasságában él. Felesége pedig a nála 18 évvel fiatalabb Fejes Ágnes, aki a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház marketingfőnöke volt, ahol meg is ismerkedtek egymással.  A páros végül 1996. augusztus 16-án fogadott örök hűséget egymásnak és azóta is boldog párkapcsolatban élnek.

Verebes 48 éves volt amikor találkozott negyedik feleségével és állítása szerint ekkorra komolyodott meg. Mint azt korábban elmondtam Ágnes egyesíti magában három korábbi felesége pozitív tulajdonságait, többek között ennek is köszönhető, hogy ő az egyetlen nő, akihez a mai napig hűséges. 

A rendező nem sűrűn mutatkozik nyilvánosan együtt a feleségével, néhány évvel ezelőtt azonban a Parázs a szívnek című film bemutatóján kivételt tettek, ott készült róluk az alábbi fotó is.

A 75 éves Verebes István egyébként továbbra is aktívan dolgozik, most például újra a Karinthy Színházban rendez ahol Fejes Endre Vonó Ignác című darabját vitte színre. 

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás