promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szénné alázták az RTL műsorvezetőjét, megszólalni sem tudott ennyi pofon után
Borítókép:  RTL Klub: Bársony Bence
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Heti Hetes a fénykorában az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorának számított.

A Heti Hetes az egyik legnépszerűbb közéleti-szórakoztató műsor volt anno, amely 1999-től 2016-ig futott az RTL Klubon. Ugyebár azóta sok víz lefolyt a Dunán, és a csatorna neve is RTL-re változott Magyarországon a rövidítés miatt.

A műsorban hét humorista, színész, újságíró vagy közéleti személyiség vitatott meg aktuális témákat, miközben poénkodva igyekeztek kimondani azt, amit mindenki gondol. Azért is lett óriási rajongótábora a műsornak, mert itt nem volt cenzúra, tényleg mindenbe beleálltak, ami érdekelte a közvéleményt.

A Heti Hetes a fénykorában közel kétmillió embert ültetett le a tévék elé. A Heti Hetes utolsó adása 2016. május 29-én került képernyőre.

A show befejezésének hivatalos oka az volt, hogy az RTL Klub nem hosszabbította meg a szerződését a produkciós céggel, a Grunddal. Az RTL Klub közleménye szerint a döntés mögött az állt, hogy a műsor nézettsége csökkent az évek során, és már nem illeszkedett a csatorna profiljába. Sokan állították, hogy a Heti Hetest már elkezdték cenzúrázni, ráadásul a ugyebár régi „főszereplők” is elkezdtek kiöregedni, akik a hátukon tudták cipelni a showt.

A műsorvezetők és a vendégek az utolsó adásban megható búcsút vettek egymástól és a nézőktől. A stúdióban jelen volt Bajor Imre özvegye is, aki egy rózsát helyezett el az elhunyt humorista székén. Sajnos ugyebár a Heti Hetes már nélküle sem volt ugyanaz.

Az emberek azonban mai napig imádják elővenni a régi jeleneteket. Köztük van most az, amikor Bajor Imre és Verebes István trollkodva megszállják Jáksó Lászlót, akinek nem hagyják, hogy elmondjon egy viccet.

Jáksó ugyebár nem egyszer volt céltábla a Heti Hetes stúdiójában, és köztudottan Bajor Imre is imádta szívatni.

ÍGY LEHETSZ igazi troller!

UNOD MÁR, hogy a társaságodban valaki állandóan hülye viccekkel fáraszt? Ezzel a módszerrel tuti örökre elveszed a kedvét!

Posted by BERONIS on Sunday, July 9, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás