promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Judit nem várt helyről kapott fricskát, ez most biztos rosszul esett a lemondott igazságügyi miniszternek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Juditról olyan személy mondott véleményt, akire ő sem számított.

Varga Judittal nemrég megjelent egy terjedelmes interjú, amit Hajdú Péter készített vele. A lemondott igazságügyi miniszter a volt férjéről, Magyar Péterről és a bántalmazási botránnyal kapcsolatban beszélt hosszasan és őszintén a Frizbi különkiadásában. A Varga Judittal készült beszélgetést a közzététele óta már több mint 1 millióan látták.

Elmondása szerint szörnyen megalázó számára ez az egész helyzet, de szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba, ezért fogadta el Hajdú Péter meghívását. Az egykori miniszter azt állítja, hogy volt férje folyamatosan bántalmazta őt verbálisan, de az is előfordult, hogy bezárta egy szobába, és késsel rohangált a lakásban.


Az interjú eljutott Havas Henrikhez is, aki nemrég már Magyar Péterről is elmondta kendőzetlen véleményét, és most nem tudta megállni, hogy Varga Juditba is belerúgjon egy kicsit. Havas a tőle megszokott nyersességgel és szókimondósággal fejezte ki gondolatait Magyar Péterrel kapcsolatban; szerinte a jogász szándékai nem őszinték és el tudja képzelni, hogy valaki a háttérből irányítja.

Havas hozzátette, hogy Magyar szlogenjei nem többek propagandánál, kampányszavait - a "hajrá, magyarok" és a talpra, magyarok" szóösszetételeket - egyszerűnek titulálta, magát a fellépést pedig megrendezettnek, primitívnek és hazugnak jellemezte.

Most Varga Judit sem úszta meg: Dömsödi Gábor podcastjában mondta, hogy szerinte "nonszensz úgy leülni egy botrányhős nővel beszélgetni, hogy a műsorvezető nem kérdezi őt politikai témákban". Természetesen tisztában van vele, hogy a Frizbi egy bulvárműsor, nem pedig egy politikai adás, de azt is hiányolta az interjúból, hogy Hajdú Péter nem kérdezte meg Vargát, miért maradt ennyi ideig együtt Magyar Péterrel, ha ennyire problémás volt vele együtt élni.

Dömsödi Gábor és Havas Henrik is azon a véleményen van, hogy a Magyar Péter jelenséggel újra két részre szakadt az ország, a Heti hetes egykori sztárja pedig továbbá azt is elmondta, hogy szerinte a jogász színre lépése

„egy elterelő hadművelet, Varga Judit interjúja pedig egy kottából elmondott rizsa”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás