promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka kitolta bazinagy szilikonmelleit és ilyet kérdezett: „Ha ilyen a szxr, milyen a jó?!”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka bikiniben, Kubából pirított oda a fotelforradalmároknak.

Schobert Norbi és Rubint Réka ha akadályokba is ütközik az életben, vagy olyan problémával találják szembe magukat, amit csak nagyon nehezen tudnak leküzdeni, akkor sem mutatják ki a világ felé. Az az igazság, hogy a Schobert-család mindig csak a pozitív dolgokat osztja meg az emberekkel, így a követőik abban a hitben lehetnek, hogy Norbinak és Rékának tényleg semmi gondja nincs az életben, mindig minden rendben van velük. Pedig ez nem igaz, nem is olyan régen került sor annak az ügynek a tárgyalására, amin a bíróság kimondta, hogy a fitneszguru bűnös - de azóta sem beszéltek erről sem. A győztes fél viszont megtörte a csendet, és a Promotions-nek nyilatkoztak.

Schobert Norbi és Rubint Réka pedig továbbra is éli az életét, ahogy eddig - bár a fitneszguru korábban elismerte, hogy most felesége a pénzkereső a családban. Szóval Rubint Rékának nagyon sok Alakreform-tábort kell tartania nagyon sok pénzért, hogy fenntartsák azt az életszínvonalat, amit mostanáig élveztek.

Persze nincs is okuk panaszra, hiszen az Alakreform-táboroknak köszönhetően mesés helyekre utazhatnak el: most éppen Kuba felé vették az irányt. A tábor mellett persze a kikapcsolódásra is van idő: a család sétálgat, úszkál a tengerben, haverkodik a delfinekkel, szóval tényleg igyekeznek kipihenni magukat. Rubint Réka büszke arra, hogy 46 éves korára már ilyen sokat elért az életben, és azt mondja, nem foglalkozik azzal, hogy a folyton szitkozódó, negatívkodó fotelforradalmárok szerint az ő életük és teljesítményük mit sem ér.

„46 éves leszek nyáron. 3, csodálatos értékrendű gyerek, 22 év házasság… ééés a bakancslistás KUBA adta életérzés. Amikor azt mondják, hogy minden szxr, amit csinálok, akkor csak mosolygok és felteszem a legfontosabb kérdést: Ha ilyen a sz*r, milyen a jó?! Soha ne engedd, hogy a belső hangodra hatással legyen a külvilág zaja! Te csak élj és úgy élj, ahogy TE szeretnél! Ez a Titok!”

- írta Rubint Réka a bikinis, cicikitolós képei mellé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás