promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazai híresség és Szoboszlai Dominik közös képe, nagy lájkcunami zúdult az Instagramon Curtis képére
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közös kép, közös fotó, rengeteg lájk.

Aki a hétvégén focit nézett a tévében, és éppen Szoboszlai Dominik mérkőzését látta a Spíleren vasárnap délután, az tudja, hogy a Liverpool FC hátrányba került már nagyon korán, a meccs első pár percében. Ám jöttek a liverpooli támadások, és fordítottak a Vörösök, megérdemelten. Szoboszlai Dominik pedig jó értékeléseket kapott, a vezetést megszerző találat előtt ő fordította be a labdát középre, majd később Szalah közvetlen közelről be is vágta a labdát a Brighton kapujába.

A meccsen később a 'pool támadott tovább, szerették volna belőni a minden eldöntő harmadik gólt. ám ez már nem jött össze. 

A végeredmény azonban így is parádés volt, mivel ezzel a győzelemmel a Vörösök újra a tabella első helyére kerültek. Két pont előnyben az Arsenal, és három pont előnyben a Manchester Cityvel szemben. És mindössze 9 forduló maradt hátra a bajnokságból.

A meccs után Jürgen Klopp pedig nem fukarkodott a dicséretben, hiszen Szoboszlai játékáról megint mondott egy elképesztő hasonlatot. A német már Szoboszlai Liverpool-ba igazolása után is eleresztett egy olyat, amint aztán napoki lógott az egész magyar média. Azt mondta még korábban, hogy olyan, mint egy bestia (beast) a pályán. Most pedig azt mondta a magyar játékosról, hogy olyan, mint egy tűzgolyó.

Klopp pedig méltatta Szoboszlai játékintelligenciáját is a mérkőzés után.

Az elmúlt napokban is nagy sikerei voltak a magyar játékosnak, hiszen a válogatottal két felkészülési mérkőzést is megnyertek idehaza. Először Törökországot győzték le, majd utána Koszovó válogatottját. Nemrég pedig felkerült egy közös kép Curtis-szel, akinek a közösségi oldalát letarolta a lájkcunami.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás