promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentés szakította meg az RTL főműsoridejét, a nézők lefagytak a döbbenettől a televíziók előtt
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL váratlan hírt közölt a nézőkkel.

Az RTL mindig tudja, hogyan kell stílusosan meglepni a nézőket - nemrég így jelentették be az Álarcos énekes idei visszatérését is. Senki sem számított arra, hogy nagypénteken olyan bejelentést tesznek, amivel bereklámozzák az egyik szuperprodukciójukat, amiről mindenki azt hitte, hogy nem is fog újra képernyőre kerülni. Egy visszatérő sikerműsorról van szó, ami a korábbi években hatalmas nézettséggel tarolt, de az utóbbi időkben eléggé ráuntak a nézők.

De nem ez az egyetlen hír, aminek örülhetnek az RTL nézői. Az köztudott, hogy a csatorna vissza fogja hozni a tavalyi év egyik nagy sikerét, Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban-t, de még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor; várhatóan megint ősszel kerül majd képernyőre.

Viszont addig sem vár az RTL, már most áprilisban visszatér Árpa Attila izgalmas krimi-realityje, április 8-a, hétfőtől lesznek láthatók az előző évad ismétlései.

Ebben ugyebár hírességek, celebek szerepeltek, de a 2. évad abból a szempontból izgalmasabb lesz, hogy csak civilek fognak benne játszani. Ez azért jó, mert így a nézők nem fogják tudni, hogy ki milyen ember, milyen személyiség, hiszen eddig egyiküket sem láthattuk még, nem ismerhettük ki őket más műsorokban. Árpa Attila természetesen marad, mint műsorvezető - nem is baj, mert neki kifejezetten jól áll ez a szerep.

Az RTL azt közölte, hogy Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban ismétléseit minden hétfőtől csütörtökig láthatjuk majd, pénteken pedig A mi kis falunk ismétléseit tűzik képernyőre Az álommeló után.

Na, de lássuk azt a friss bejelentést is, ami péntek este robbant az RTL-en. 2024-ben is visszatér A Konyhafőnök, és már el is indult a jelentkezés.

Ez valahol igen meglepő fordulat, hiszen bár A Konyafőnök a kereskedelmi televíziózás legsikeresebb gasztro-realityje, az elmúlt két évben úgy tűnt, eléggé ráuntak a nézők, mert 2022 őszén a VIP-verzió igen gyenge számokat hozott, 2023-ban pedig a civiles változat végig közepes nézettséggel futott. Fördős Zé, Rácz Jenő, és Sárközi Ákos csúfosan kikapott akkor Krausz Gáboréktól, merthogy a TV2 A Konyhafőnök ellen küldte a Séfek séfét, ami egy jó döntésnek bizonyult.

Ezek után arra lehetett számítani, hogy az RTL idén szünetelteti A Konyhafőnököt, de úgy látszik, meggondolták magukat. Viszont az biztos, hogy az új évad csak ősszel fog képernyőre kerülni, tekintve, hogy csak most indult el a jelentkezés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás