promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan hírt közölt az RTL, ennek a műsorváltozásnak most nagyon sokan fognak örülni
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy visszatérő tűnik fel hamarosan az RTL csatornáján.

Több év után tár vissza a tévéképernyőkre az RTL egyik népszerű műsora az Álarcos énekes. A csatorna licencszerződésen alapuló zenés show-műsorában híres emberek annak érdekében, hogy megőrizzék kilétüket jelmezekben adnak elő produkciókat és csak akkor lepleződik le, hogy melyik jelmez kit rejt, amikor az adott versenyző kiesik a műsorból.

A műsor formátuma a dél-koreai King of Mask Singer című műsoron alapszik, de külön érdekesség, hogy a konkurens csatorna, a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada címmel nagyon hasonló műsort indított szintén 2020 februárjától, mégpedig egy az egyben ugyanabban az időpontban. 

Az Álarcos énekes viszonylag nagy sikerrel futott az RTL-en, ám az eddigi utolsó, harmadik évad még három évvel ezelőtt került adásba, így vélhetően a nézők közül már sokan letettek arról, hogy bármikor folytatódhatna a műsor, a csatorna azonban most elképesztő bejelentést tett.

A műsor ugyanis hamarosan a negyedik évadával visszatér az RTL képernyőjére. A hírt az Instagram-oldalán egy fotóval jelentette be a csatorna, amiből egyértelműen kiderült, hogy idén azaz 2024-ben ismét műsorra tűzik a látványos showműsort. A nyomozóknak így ismét lehetőségük lesz arra, hogy adásról adásra megpróbálják kitalálni, hogy egy-egy jelmez alatt melyik hazai híresség énekel.

A korábbi évadokat Istenes Bence vezette, a nyomozók között pedig olyan hírességek fordultak meg mint Szabó Zsófi, Szandi, Fluor Tomi, Hargitai Bea, Csobot Adél, Gáspár Laci vagy éppen Sebestyén Balázs. Sebestyén Balázs. Az RTL egyelőre csak a műsor visszatérését jelentette be, azt azonban hogy ki lesz a műsorvezető, valamint az idei évad nyomozói egyelőre nem tudni, mi mindenesetre izgatottan várjuk a fejleményeket. 

A bejelentés után egyébként rajongók százai fejezték ki örömüket a poszt alatt, így a show újbóli műsorra tűzése vélhetően jó döntésnek bizonyult a csatorna részéről.

A korábbi évadokat egyébként Gallusz Niki Nyusziként, Miller Dávid Banánként és Vastag Tamás Kaméleon álruhában nyerték meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás