promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozás a TV2-n, péntektől érvényes: felborul az egész főműsoridős program a csatornán
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 teljesen megváltoztatta a műsorrendjét a hosszú hétvégén.

Itt a húsvéti hosszú hétvége, de az RTL egyáltalán nem változtat a műsorrendjén. Ugyanúgy nagypénteken és húsvét hétfőn is lesz Az álommeló, illetve szombaton jön A mi kis falunk új epizódja, húsvét vasárnap pedig folytatódik A renitens. Ezzel szemben a TV2 egy azonnali műsorváltozást eszközölt, amivel teljesen felborította a főműsoridős programát. Már nagypénteken is máshogy fognak alakulni az esti produkciók, és a hét legvégén is számítani kell majd változásokra.

A 18 órai Tények után úgy volt az eredeti műsorterv, hogy 18:45-től lesz a Házasság első látásra új adása. A TV2 viszont most úgy döntött, nagypénteken is lesz Tények Plusz, tehát későbbre kerül a Házasság első látásra, és utána a Hazatalálsz is. Az új menetrend szerint 19:55-ig tart a Tények Plusz, aztán jön a reality-sorozat; a Hazatalálsz pedig 20:20-ról 21:20-ra tolódik ki.

A szombati napban nem lesz változás: a Tények Plusz után A vasmacska kölykei című filmet vetítik Kurt Russell-el és Goldie Hawn-nal, majd 22:35-kor jön a Mámor.


Húsvét vasárnap megint kavarodás lesz, mert úgy volt eredetileg, hogy a 18:55-kor kezdődő Next Top Model Hungary után a Josh Hutcherson és Morgan Freeman főszereplésével készült 57 másodperc lesz képernyőn, a TV2 viszont ezen is változtatott. A Next Top Model Hungary után 21:10-kor jön a Női szervek, Melissa McCarthy és Sandra Bullock akció-vígjátéka, majd 23:50-től az Elrabolva első részét láthatjuk.

A húsvét hétfőben megint nincs egyelőre változás: 19:30-tól lesz a Házasság első látásra, 20:55-től a Hazatalálsz, és 22 órától a Gladiátor című film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás