promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyönyörű szőke rendezőnő oldalán vígasztalódik Koltai Róbert fia elítélése után, Ildikó már több mint 6 éve hű társa a színésznek
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Koltai Róbertre még 2017-ben talált rá újra a szerelem.

Koltai Róbert neve a minap annak kapcsán merült fel, hogy volt feleségével, Pogány Judittal közös fiát  P. Koltai Gábort a bíróság bűnösnek találta adócsalásban, pénzmosásban és más bűncselekményekben, és 2 év börtönbüntetésre ítélte, amit 5 év próbaidőre felfüggesztett, valamint 750 ezer forint pénzbüntetést szabott ki rá.

P. Koltai Gábor  édesanyja, Pogány Judit, szintén ott volt az ítélethirdetésen, láthatóan megrendülten fogadta az ítéletet, melyről alábbi cikkünkben bővebben is beszámoltunk:

Bár Pogány Judit és Koltai Róbert már jó néhány évvel ezelőtt elváltak, fiuk sorsát természetesen mindketten a szívükön viselik. Ami pedig a mostani szerelmi életüket illeti úgy tudni, hogy Pogány Juditnak jelenleg nincs párkapcsolata, volt férjére azonban néhány évvel ezelőtt újra rátalált a szerelem.

Koltai Róbert Gaál Ildikó személyében talált rá s boldogságra, aki mint kiderült már kislányként rajongott a színészekért, azt azonban ő maga sem gondolta volna, hogy kétszer is egy-egy színművész mellett lel rá a boldogságra. 

A rendezőnő férje halála után nem különösebben kereste az új szerelmet, jól megvolt egyedül, ám a sors közbeszólt. 2017-ben ugyanis ő rendezte a Batang felé című darabot, amiben Koltai Róbert volt az egyik főszereplő. Találkozásuk munkakapcsolatnak indult, de barátság, majd nem sokkal később szerelem lett belőle. 

Amikor elkezdtünk beszélgetni, már egy ideje egyedül voltam, a férjem elhunyt, a gyerekeim felnőttek. Ez egy új szakasz volt az életemben, de nem volt problémám az egyedülléttel, nem is akartam, hogy ez változzon. Majd amikor Robival komolyodni kezdett a kapcsolatunk, és az összeköltözésre került sor, addigra ismét elkezdtem vágyni ezekre: egy társra és az együttélésre

- mondta pár évvel ezelőtt Ildikó a Hot! magazinnak, aki kifejtette azt is, hogy minden életkornak megvan a maga szépsége és a maga hátulütője. Szerinte pedig teljesen mindegy, hogy az ember mennyi idős: a lényeg, hogy tevékeny legyen, és csinálja a dolgát.

Mi is ezt tesszük ahelyett, hogy attól tartanánk, mi lesz holnap, holnapután vagy akár a közeljövőben. Erről árulkodik az is, hogy számos közös alkotást készítettünk már el együtt az évek alatt

- ezt pedig már Koltai Róbert mondta ugyanekkor a hetilapnak. 

A páros kapcsolata olyannyira erős, hogy a 2020-as karantén ideje alatt Gaál Ildikó, Koltai Róbert és az asszony két fia kénytelen volt egy tető alatt élni, ám a dolog így is nagyon jól sült el. A szőke hölgy felnőtt gyermekei ugyanis kimondottan szeretik a színészt, ez pedig kölcsönös. 

Koltai Róbert és párja külsőleg is nagyon illik egymáshoz, ami alább látható közös fotójukon is jól látszik!

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás