promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Az udvarlás menő, a mélytorok ciki” - a felnőttfilmek alvilágáról vallott Kovi, a pornókirály 8 év után visszatér
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kovi kendőzetlen őszinteséggel mondta el, hogyan csinált sztárt Michelle Wild-ból, de kitálalt Rocco Siffredi-ről is.

Március elején robbant a hír, hogy sok-sok év kihagyás után újra visszatér a felnőttfilmek világába Kovács István Kovi, akire sokszor pornókirályként hivatkoznak. A producer a HéjjaKiki YouTube-csatorna vendége volt, ahol nem csak a nagy visszatérésről beszélt, hanem mesélt például a rendszerváltás utáni, hazai szexiparról is.

„Úgy viszonyultak hozzá, hogy kegyetlenül megadóztatták…a bruttó bevétel 25 százalékát kérték”

- mondta el Kovi, aki szerint kiskapukat kellett keresniük, hogy egyáltalán meg tudjanak élni.

A rendszerváltás híres volt az akkori maffia egyre nagyobb térnyeréséről is. Kovi erről is őszintén beszélt és elárulta, hogy őt miért hagyták békén az éjszaka urai.

Kovács Istvánnak rengeteg hazai pornósztárt köszönhetünk, elég ha csak Maya Goldra vagy Michelle Wildra gondolunk. Utóbbi elképesztő népszerűségnek örvendett, de a pornóproducer szerint ez nem volt véletlen. Elárulta ugyanis, hogy fél évig készítették Michelle-t a sztárságra. Kovinak köszönhetünk továbbá olyan, nemzetközileg is ismert pornófilmet, mint a Star Wars erotikus változata, ami akkor a legdrágább ilyen jellegű alkotásnak számított.

A Netflixen nemrég megjelent Szuperszex című sorozat kapcsán Rocco Siffredi-ről is kitalált a felnőttfilmrendező. A sorozatból ugyanis kiderül, hogy Rocco perverziója sok lánynak okozott fájdalmakat. Ezt Kovi megerősítette, továbbá mivel személyesen is ismerte Siffredit, azt is elárulta, hogy ő, illetve a szakma mit gondolt róla.

Mint köztudott, az AI szexfilmek egyre nagyobb teret kapnak az interneten, amivel kapcsolatban Kovi elárulta a HéjjaKiki-ben, hogy ezzel kapcsolatban az a nagy félelme, hogy a mesterséges intelligencia pedofil tartalmakat is tud majd készíteni. Erre véleménye szerint minél előbb szabályok, törvények kellenének.

A Kovival készült érdekes interjút alább nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás