promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak megállt, hogy kitakarítsa a házakat mégis lecsukták érte - furcsa történet kavarta fel az internet népét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miért takarítana bárki idegenek otthonában? Vagy ez a legjobb üzleti fogás?

Egy Ohio állambeli Elyria-ból származó nő, Susan Warren, tavaly májusban betört egy idegen lakásba, hogy kitakarítsa. Bár nem lopott el semmit, a meglehetősen lelkes házvezetőnő bűnösnek vallotta magát a betörési kísérletben.

A 53 éves Warren ellen betörés miatt emeltek vádat, miután bement a westlake-i otthonokba és kitakarította azokat. Szolgáltatásaiért 75 dolláros számlát hagyott minden házban és a telefonszámát egy szalvétára felírva.

Warren azt állítja, hogy amikor elhaladt a ház autójával mellett volt egy olyan érzése, hgy csak "akart valamit csinálni" ezért beengedte magát az otthonokba, kimosta a kávésbögréket, leporolta a bútorokat, felporszívózott és kivitte a szemetet. Itt megjegyeznénk, hogy a gazdagabb amerikai kertvárosokban nyitva hagyják az ajtókat.

Az egyik háztulajdonos, Sherry Bush meglepődött, amikor hazaérve felfedezte a csillogó villogó kitakarított lakást. Először azt hitte, hogy egy szobalány tévedt be a rossz házba, de Warren elmondta neki, hogy ez a szokása. "Én csak megállok és kitakarítom a házakat" - mondta.

Warrennek a környéken "Takarítótündér" becenevet adtak. A Westlake Patch beszámolója szerint Warren rendőröknek is elmondta, hogy "mindig ezt csinálja". Bush lánya a betörés idején a házban aludt. Warren ragaszkodik ahhoz, hogy Bush túlreagálja az esetet, és állítja, hogy van egy háztartási vállalkozása, és rendszeresen bemegy az otthonokba takarítani.

Warrent a jövő hónapban ítélik el a betörésért, de egy áprilisi betörési üggyel kapcsolatban is bíróság elé kell állnia. Korábban garázdaság, ügyvédi regisztráció elmulasztása és birtokháborítás miatt is elítélték é

Kérdések:

  • Vajon Warren jó szándékú volt, vagy mentális problémákkal küzd?
  • Mi a felelőssége egy betörőnek, aki nem lop, de rendet rak?
  • Hogyan lehetne megelőzni az ilyen eseteket?

 

Forrás: The Time

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás