promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bedobta a törölközőt a Keresztanyu sztárja: soha többet nem akar sem a tévében, sem a színházban szerepelni
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Utoljára lehet megnézni a Nemzet színészeként is elismert művésznőt, teljesen visszavonul.

Annak ellenére, hogy mennyire kis nemzet vagyunk, rengeteg kiválóságot tudunk felsorakaztotni az élet minden területén. Legyen szó tudósokról, kutatókról, zenészekről, vagy színészekről. Utóbbiak táborát erősíti Molnár Piroska is, akinek tehetsége vitathatatlan és ezt el is ismeri a szakma: Kossuth- és Jászai Mari díjjal is kitüntették már a hosszú ideje dolgozó Piroskát. Bár élete volt a színház és a munkája inkább szenvedély és hivatás volt, úgy érzi, hogy eljött az a pont, amikor nem tud már magából többet adni az embereknek.

A Keresztanyu sztárja jelenleg még 8 darabban játszik, ezekben továbbra is meg lehet őt nézni, azonban új darabot már nem vállal, ahogy ő fogalmazott premierje már nem lesz.

A 78 éves sztár érthető módon elfáradt és szeretne már visszavonulni, magára és fogadott unokájára koncentrálni. Arra, hogy forgatni fog-e egyértelmű választ adott: Nem, így a képernyőn sem láthatjuk őt a továbbiakban.

Nincsenek nagy álmai, de ami van, azt szeretné elérni: meglátogatná kedvenc üdölőfalucskáját Horvátországban. Az utazáshoz a tavalyi év kiruccanása hozta meg a kedvét, mikor Velencében járt. Olyan kiváló útitársak ők Gergővel, hogy idén is vele szeretne elmenni nyaralni. Gergő eleinte a színésznő sofőre volt, azonban az egyre több beszélgetés közelebb hozta őket egymáshoz.

Molnár Piroska a korát tekintve jól van, azonban az sem könnyíti meg az életét, hogy már két műtéten is túlesett: szívét és térdét is műteni kellett. Az, hogy megtartja-e fogadalmát vagy kiderül, hogy nem tud a színjátszás nélkül élni, majd kiderül. Piroska egyébként a csendes elvonulás híve: szeret otthonában olvasgatni, teázni, a nagy rendezvényeket pedig már jó ideje kerüli.

Addig is azonban rengeteg felvétel van róla az interneten, amik vidám pillanatokat tudnak okozni és a még futó darabjaiban még van lehetőségünk megnézni a remek alakítását:

Forrás: Blikk magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás