promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rajtakapott a tanárom, hogy az iskolában csináltuk a barátnőmmel, de ahelyett, hogy intőt adott volna, beszállt harmadiknak
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tanárával és a barátnőjével került hármas viszonyba Dávid. Nem mindennapi történetet osztott meg velünk a fiatal férfi.

Nagyon furcsa, nem mindennapi intim történetet osztott meg velünk az idén 30 éves Dávid, aki annak idején a gimnáziumban érdekes hármas viszonyba keveredett a barátnőjével és a tanárával. A részleteket ő maga osztja meg veletek.

Olvasgatom itt ezeket a sztorikat, és úgy döntöttem, én is megosztok egyet. Igazából már régóta gondolkodom azon, hogy megírom ilyen pikáns ifjúsági könyvben azt, ahogy a feleségemmel megismerkedtünk, ahogyan alakult a kapcsolatunk, és most hol tartunk, mert komolyan ez nem egy szokványos szerelemsztori, de még csak nem is olyan, mint amit a filmekbe ki szoktak találni. Most ennek apró szeletét fogom megosztani veletek.

12-dikes voltam, amikor megismerkedtem a feleségemmel. Ő 10-dikes volt akkor. Mikor először találkoztunk, neki is volt párja, meg nekem is barátnőm, de ennek a bonyolult kezdetnek a részleteire most inkább nem térnék ki - bár az is nagyon izgalmas; talán legközelebb.

Még azt is túlzás lenne kijelenteni, hogy a párom a barátnőm volt, mikor ez az eset történt, mert valójában nem, csak viszonyunk volt egymással. Na szóval, mi már a kezdetek óta szeretünk veszélyesen élni, extrém dolgokat kipróbálni, különféle játékokat belevinni a dolgokba, és ebbe az is beletartozott, hogy az iskola falai között is csináltuk. Ugyanis voltak olyan részei a gimnáziumnak, ahol el tudtunk bújni, de persze ott is vigyázni kellett, hogy ne adjunk ki erős hangokat, nehogy bárki is meghallja. Merthogy a kedvenc búvóhelyünk a tornaterem alatt volt a liftnél, a gondnok raktáránál, itt folyamatosan jöttek-mentek a diákok, szóval bárki meghallhatta volna.

Hát egyszer meg is hallotta a tesitanárom - pedig eskü tök csendben voltunk. Móni néni - néni, igazából fiatal tanár volt, 30-35 közötti, nem tudom pontosan - szépen lejött a lépcsőn, már esélyünk sem lett volna elbújni, felkapcsolta a villanyt, észrevett minket, és láttam a szemében, hogy le akar szidni minket. De aztán nem kiabált, nem akart felvinni az igazgatóhoz, meg semmi, végignézett rajtunk, és azt mondta:

„Nem lesz bajotok, ha beszállhatok harmadiknak”.

Döbbenten néztünk egymásra, de igazából nem volt választásunk. Ha ügy lett volna belőle, tuti kirúgtak volna minket, szóval belementünk. De igazából mindhárman élveztük, aztán utána is találkoztunk sokáig az iskolán kívül. Móni nénivel kiegészülve belekerültünk ebbe a furcsa hármas viszonyba, ami egészen odáig fajult, hogy amikor én érettségi után felköltöztem Pestre az egyetem miatt, akkor a párom - aki akkor már hivatalosan is a barátnőm volt -, és a Móni néni volt, hogy együtt jöttek fel hozzám egy-egy hétvégén.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy én albérletben laktam - akkor még a 6. kerületben -, feljöttek vonattal, én kimentem értük a Keletibe, hazamentünk, és egyből egymásnak estünk. Aztán átmentünk enni a plázába, meg jártuk a várost, mindig csináltunk rendes programokat is, szóval két nővel vonulgattam Budapesten, ami azért elég jó érzés volt. Viszont szexuális szempontból is eseménydúsan teltek ezek a hétvégék - volt olyan, hogy két nap alatt összesen 13-szor csináltuk.

A gimnázium után 2 évig tartott ez a viszony, aztán Móni néni egyszer felhívott, hogy be kell ezt fejeznünk, mert akkor tanácsolták el az iskolából - mint kiderült, volt viszonya már diákokkal is. Minket viszont nem köpött be akkor sem.

Annak ellenére, hogy furcsa volt ez az egész viszony, mi élveztük, komolyan. Mondjuk azóta sem beszéltünk a Móni nénivel, nem tudjuk, most hol lehet, tanít-e vagy sem. Ami minket illet, mi nagyon jól megvagyunk, már 2 éve boldog házasságban, van két gyönyörű gyerekünk is, szóval minden rendben nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás