promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Működhet-e a házasság első látásra, vagy a kudarc borítékolva van? Párkapcsolati szakértőnk válaszol
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Álomszerűnek tűnik a koncepció, de létezhet sikeres házasság úgy, ahogy azt a TV2 bemutatja?

hazassag-elso-latasra-netflix-vak-szerelem-parkapcsolati-szakerto

A házasság elvileg egy nagyon nehéz és hosszú, sok év vagy akár hónap alatt meghozott döntés. Létezhet, hogy valakinek néhány óra/hét alatt sikerül? Ennek jártunk utána. Párkapcsolati szakértőnk most sem fogta vissza magát:

Nos. Nehéz a kezdés, mivel már korábban nyomon követtem egy hasonló műsort. Ez a Netflixen futó Love is Blinde volt, aminek egyébként több párja a mai napig is együtt van. A koncepció hasonlít, de mégis teljesen más és jó szokásunk szerint sikerült ezt kicsórósítani és jó ízesen elvenni az élét az egész lényegének.

Na de hogy a kérdésetekre válaszoljak:

Mindenkinek megvannak a gondjai, ha komoly dilemmákra kerül a sor. Ez alapján, mostani cikkünk témáját nézve háromféle ember van a párkapcsolatot kezdeményezők szempontjából:

1. Imádna a másikkal együtt élni, zavarja a külön töltött idő, legyünk mindenhol, mindenkor.

2. Oké, bejössz, szimpi vagy, adjunk egymásnak időt és teret, hogy megnézzük hova fut ez ki. (elvileg egészséges)

3. Nekem senki nem kell, hagyjál, félreértettél, de azért talán, esetleg küzdj értem.

Azt gondoljuk, hogy a második az egészséges, pedig a másik kettő működés mögött is csodás emberek állhatnak, akik készek egy kapcsolatra.

Viszont: figyelembe kell vennünk azt a sokak által elhanyagolható tényt is, hogy a tényleges kapcsolat, a lojalitás ténylegesen hosszabb idő alatt jön létre. Ez az idő kellemetlen lehet. Megvannak a saját sérelmeink, a másik sok mindenben rossz, be akar mászni a mi saját életterünkbe, meg amúgy is...

Az érzések jogosak, egy ismerkedéssel minden változik, kellemetlen lesz sok minden, a saját komfortzónánk kitolódik és sokszor azt érezzük, hogy eltaszítanánk ezt az új helyzetet (vagy addig ölelnénk magunkhoz, míg csak bírjuk, ez a cikk nem nekik szól).

Ebben az esetben egy nagyon intim pillanatban találkozik a pár, egy olyan helyzetben amire egyébként egy nő (és jó esetben egy férfi is) egész életében vár.

Lehet-e ebben a helyzetben eljegyzésről, konkrétan kimondott, elhatározott érzelmekről beszélni? Következő cikkünkben elmondjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás