promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fürdőruhában mutatta meg szülés utáni istennői alakját Vasvári Vivien
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien fürdőruhás fotójáért odáig vannak a rajongók.

Vasvári Vivien sugárzik a boldogságtól. Az asszonyneve szerint Bodnár Viviennek tavaly szeptemberben született meg harmadik gyermeke. Lánya, Ariana és fia, Edward előző kapcsolataiból született, féléves kisbabája pedig az első közös gyereke férjével, Bodnár Zsigmonddal, akivel tavaly májusban házasodtak össze.

Vasvári Vivien csodálatos élményként élte meg a szülést, utána büszkén osztotta meg követőivel a dolgot:

„Nagyon hálás vagyok a Jó Istennek, hogy egészséges, erős kisfiunk született. Csodás 40 perc alatt jött a világra 52 cm és 3,4 kg-mal, minden percet és minden fájdalmat megért újra az, hogy természetesen hozzam a világra a kisfiunkat. A férjem is minden szempontból támogatott és végig velünk volt”

- írta akkor a modell.

Érdekesség, hogy Vivient nem is olyan régen egy magyar mozifilmben is láthattuk. A Zanox - Kockázatok és mellékhatások elég jól szerepelt a hazai mozipénztáraknál: a hivatalos nézettségi adatok szerint 14 182 jegyet adtak el rá, és ezzel az eredménnyel mintegy 20 432 775 Ft bevételt termelt. Ebben a filmben kapott egy apró cameo-szerepet Vasvári Vivien, aki a produkció előzetesében is felbukkan.


A boldog édesanya nemrég a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amin fürdőruha van rajta. A követői teljesen odavannak a modell szülés utáni alakjáról, Vasvári Vivien továbbra is fantasztikus formában van - de tesz is érte, mert rendszeresen edz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás